En titt på barnerommet

(sponset innhold) Frem til i fjor var det Gråtass som var favoritten til minstemann. Han sov i gråtass seng, med Gråtass sengetøy. Han hadde Gråtass gardiner, matboks, drikkeflaske. Til og med Gråtass badekåpe, men plutselig var Gråtasseventyret over og Star Wars og Barman tok over. Det var da vi bygde denne sengen til han. Med enkle midler ble rommet tømt og bygget opp på nytt. Utgangspunktet for den nye sengen var en høyseng fra Ikea som vi bygde inn. Han ønsket seg nemlig en borg.

På den ene veggen henger bildeprint som jeg har funnet på nettet. Link til printene finner du HER Alle rammene er bruktfunn som har blitt malt, bortsett fra den ene som er laget av duploklosser.

Her har jeg laget et monter til legofigurene hans.

Der har jeg perlet LEGO-logoen. Jeg har også perlet en Star Wars klokke til han. 

Det eneste som mangler nå er Star Wars gardinener og det har jeg funnet hos Princess. Det var der jeg kjøpte både Gråtass gardinene og sengetøyet også. 

Alt for barna eller hva?

Dette prosjektet var gøy! Det har tatt sin tid med alle detaljene, men i kroner og ører kostet det veldig lite. Jeg er jo veldig glad i gjenbruk og redesign, så det meste er bruktfunn foruten madrasser, dyne, pute og sengetøy.

Tusen takk for at du titter innom meg og min verden!

Ønsker deg en fin kveld!

Klem  fra Engla

 

 

#interiør #interior #interiör #diy #doityourself #print #poster #batman #inspirasjon #lykkeliten #instagram #englaskreativeverden #mamma #starwars #barnerommet #facebook #barnerom #hobby #barn #mammablogg #kreativ #duploramme #gjenbruk #kreativeideer #gratis #redesign #princess #gråtass #gardiner #sengetøy #lego

Vi går for GULL!

(sponset innhold) Januar har vært en evigvarende sykdomsperiode her i huset og jeg må innrømme at dagene blir utrolig lange når man bare går her hjemme.

MEN…da hjelper det med litt nettshopping “hihi”

Stort sett alt av kopper og kar hos oss er fargerikt. Til og med bestikket vårt var rosa..men det begynte å bli veldig slitent og klart for utskiftning.

Dette fine gullbestikket fant jeg hos Cellbes. Da det kom i posten, gikk det rosa bestikket vårt i søpla. Jeg har lenge tenkt at det hadde vært fint å ha et nøytralt servise også, for da kan jeg pynte med hvilke farger jeg vil på tilbehøret.

Dette serviset som inneholder 4 middagstalerkner, 4 asjetter, 4 skåler og 4 kopper passet perfekt. De hadde det i grått, hvitt og svart. Hvis du vil se de andre fargene finner du de HER

Som du kanskje skjønner var dette en pakke jeg ventet spent på, så da den kom i posten måtte jeg pynte litt ekstra her. 6-åringen min ble ihvertfall mektig imponert over å kunne spise med gullbesikk “hihi”

Min første, men absolutt ikke siste handel derfra. Jeg kjøpte med et par ting til også… Hvis jeg blir ferdig med oppussingen av soverommet noen gang, skal du få se det etterhvert.

Pleier du å handle på nett?

Har du i så fall en favorittbutikk?

 

Jeg ønsker deg en  herlig  kveld!

Tusen takk for at du tittet innom.

Klem  fra Engla 

Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her→ Englas kreative verden ← og på instagram finner du meg her →englaskreativeverden

 

 

#cellbes #gull #gullbestikk #middagsservise #borddekking #bordpynt #borddekkdeg #fargerikt #tulipanenesdag #tulipanensdag #interiør #nettbutikk #løpogkjøp #nettshopping #shopping #sykdom #influensa

Jeg har testet energibesparende maling!

Ja du leste helt riktig, nå har jeg malt med en maling som skal være energibesparende. Som du kanskje vet maler jeg både titt og ofte. Det siste halve årert har det blitt alt for ofte!

Jeg var egentlig godt igang med å male hele leiligheten hvit i fjor også, men i forbindelse med at jeg var med og utarbeidet et lokalt fargekart ble det noen runder med maling her hjemme også.

Rett før jul var både stue og kjøkken mørkegrønt, men 20 desember fikk jeg nok. Det ble rett og slett for mørkt her.

Jeg valgte en lysere farge, men den hadde fortsatt et hint av grønt. Denne fargen holdt julen gjennom, men jeg ble fort klar over at det jeg egentlig vil ha, det er hvitt. Siden det er så mye farge på alt annet her er det fint å ha en helt hvit bakgrunn.

Så var det å finne riktig hvitfarge da, for hvitt er ikke bare hvitt det heller. Det har jeg lært etter alle mine malingsstrøk. Jeg søkte på nettet og leste om spesialitstenes favoritter. Det var da jeg kom over denne spesielle malingen.

Det er Nordsjø sin egen unike blanding, og malingen heter Nordic Light

 

“Nordic Light er vår hviteste helmatte veggmaling for innendørs maling. Takket være den unike Lumitec teknologien reflekterer Nordic Light opptil 40 % mer lys. Dette gjør at rommet virker lysere og dermed at belysningen kan reduseres med opp til 20 %, men likevel bli oppfattet som like lyst. Dette gir en energisparende effekt.”

Nå er kjøkkenveggene hvitere en hvitest, så da er det vel bare å ta tak og lister også, for de ble gule i forhold. 

Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med å få lyse vegger igjen “hihi”

Har du noen prosjekter på gang?

Følg meg gjerne på facebook Englas kreativ verden  og på instagram englaskreativeverden  der oppdaterer jeg daglig med bilder fra min kreative hverdag.

 

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Klem fra Engla

 

#nordiclight #nordsjö #nordsjømaling #maling #diy #interior #interiør #interiör #fargekart #gjørdetselv #blogg #kreativ #inspirasjon #diy #interiørblogg #fargeglede #skaperglede #fargerikt #fargekode #oppussing #fargerikt

Mine kreative prosjekter i 2017

Velkommen til Englas kreative verden. Det er neimen ikke ofte gangen er så ryddig, men kanskje den blir det igjen en dag…  Den gamle teakkommoden og lampen har blitt malt gult, gamle leksikon fungerer som en liten krakk. De har blitt limt sammen, malt og til slutt har jeg festet små hjul under. På gulvet har vi et teppe som jeg har heklet av opprevet sengetøy.

Jeg elsker å fornye ting og sette mitt preg på tingene rundt meg, så spraymalingen har blitt min trofaste følgesvenn.

Dette er et av mine mest likte bilder på instagram i 2017. Trebrettet er fra Panduro og messinglysestakene har jeg funnet på loppis. Alt er malt med spraymaling fra Panduro

Den gamle snurretelefonen som fikk nytt liv som blomsterpotte er en av mine favoritter.

Marimekko mønsteret gikk igjen i mange av mine perleprosjekter i 2017. Nå lurer jeg på om jeg skal perle en Marimekko inspirert klokke.🤔
Det er flere som lurer på hvor perleboksene og de store brettene er fra og svaret der er også Panduro. De store perlebrettene er flere små som er satt sammen. 

Også var det malingsprosjektene da….De tok jo virkelig helt av i året som gikk, så de tror jeg må deles i et eget blogginnlegg.

Hvis du er på instagram er det veldig koselig hvis du vil dele dine prosjekter ved å tagge de med #diy_engla Innimellom deler jeg noen bilder derfra også.

Jeg ønsker deg et godt nytt år fylt gode opplevelser, magiske øyeblikk og mye moro!

Også håper jeg selvfølgelig at du vil slå følge med meg her i min kreative verden i året som kommer.

Klem fra Engla

Ta gjerne en titt på facebooksiden min Englas kreative verden og instagramkontoen min englaskreativeverden. Der legger jeg daglig ut bilder fra min kreative hverdag.

#interiør #interior #interiör #diy #perler #hamaperler #panduro #gjenbruk #oppussing #fargeglad #colorlove #nordsjö #inspirasjon #redesign #maling #gul #diyprosjekt #gjørdetselv #doityourselfe #englaskreativeverden #design #hobby #mydesign #farger #kreativ #hama #interiørblogg #instagram #facebook