Med april kom alle fargene

April har virkelig vært en kreativ og fargerik måned både ute og inne.

Jeg fikk en “ny” kul og gul lampe.

kandelaberet gikk fra å være hvitt til å bli påskegult, og fruktfatet ble rosa og så godt som nytt.

Jeg startet jobben med å pusse opp disse settebordene,

Jeg pusset opp noen gamle fjøler,

og laget steinalderbrød for første gang.

Jeg har gått bananas med gladfarger,

og med god hjelp fra lykkeliten ble det pyntet til påske.

Jeg har heklet et par tepper 

og selvfølgelig slappet av, kosa meg med familie, venner, god mat, drikke og masse godteri.

Sist men ikke minst har jeg gledet meg stort over alt det vakre naturen har og by på.

Tusen, tusen takk til alle som titter innom min kreative verden 

Ønsker DEG en herlig kveld videre og en riktig god natt!

Klem  fra Engla


Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden

#interiør #gjenbruk #ide #diy #sds #hobby #ideer #gladfarger #gjørdetselv #fargerikt #kreativt #kreativ #hekle #redesign #hvitveis #hobby #maling #hvitveis #tips #inspirasjon #møbler #diymøbler #reuse #håndlaget #håndarbeid #dekor #interiørblogg #blogg #hobbyblogg #kart #decoupage #turkis #male 

Fortsatt mulig å stemme frem din FAVORITT blant mine leseres kreative gjenbruksprosjekter!

Først vil jeg bare si WOW, tusen takk til alle som tittet innom i går!!! Ekstra gøy er det at så mange ga sin stemme til leserenes flotte bidrag.

Denne flotte lampen til Liss Waldenstrøm utpekte seg i går, men mye kan endre seg og fristen for å stemme frem en favoritt har jeg satt til kl 22 i kveld.

Har du enda ikke tittet på alle de flotte bidragene vil jeg ihvertfall anbefale deg å gjøre det nå, for her er det masse inspirasjon og gode ideer å hente.

Alle bidragene finner du *HER*

Selv skal jeg prøve å få ferdig kjøpmannsdisken min i løpet av dagen. Må vel frem med kartene her også *hihi*


Nok en gang, Tusen, tusen takk til alle som titter innom og tusen takk til dere som gir deres stemme♥ Sist men ikke minst Tusen takk for alle  de flotte bidragene! 

Ønsker DEG en herlig dag!

Klem  fra Engla


Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

 

#utfordring #konkurranse #interiør #gjenbruk #ide #diy #sds #hobby #ideer #søm #gjørdetselv #premie #kreativt #kreativ #hekle #redesign #røft #tøft #søtt #paller #tips #inspirasjon #møbler #diymøbler #reuse #håndlaget #håndarbeid #dekor #interiørblogg #blogg #hobbyblogg #kart #decoupage #turkis “male

Hjelp meg å velge ut EN blant lesernes kreative gjenbruksprosjekter (Her er det masse inspirasjon og hente)

Gjenbruk er gøy!!!

Ekstra gøy er det at flere av dere ville dele deres ideer med meg og resten av mine lesere. Det begynner å bli en stund siden jeg viste det frem første gangen, men jeg har ikke glemt de flotte og kreative bidragene dere har sendt meg.

Nå ber jeg alle dere som leser om å hjelpe meg å plukke ut EN som skal få en liten overraskelse i posten. 

Her kommer det en reprise av alle de flotte bidragene:

1) Line Feten med bloggen I et lite Norgesglass

“En solskinnslørdag gikk med til et lite gjenbruksprosjekt. Noen gamle paller, en del skruer, hammer og en drill ble til nye blomsterkrukker på stabburet. Det var et hyggelig helgeprosjekt mellom meg og samboer  – og vi får si oss fornøyde med resultatet. Jeg elsker gjenbruk, spesielt der jeg har mulighet til skape noe – det gir meg inspirasjon og glede i hverdagen.”

2) Bente med bloggen stussli.blogg.no “Fra duk til Mariaskjørt – Stusslifruen har kalt skjørtet for Mariaskjørt, fordi duken kom fra vår fine nabo med samme navn.

 

3) Neste er fra Connie med bloggen fruensvilje.blogg.no
“Siden jeg har blitt inspirert av deg ,så måtte jeg på bruktbutikken og finne noen skatter :)) Så i går fikk to vaser og en skål nytt liv i heimen :)) Jeg falt for dei vakre formene og nydelige detaljene og med litt farge ble det noen vakre detaljer i stuen :))”
4) Liss Waldenstrøm har sendt inn bildet av denne flotte lampen. “Denne laget jeg i fjor, og jeg tror den kosta meg ca 20 kr totalt, da alt er i fra loppemarked.

5) Mona Nordstokke “fekk av naboen en del ting i messing og synte det ikkje var noko å ha men fine var tingene. Så eg har spay malt ting som var i messing. Og dei blei veldig fine når det blei spayet med svart farge”

6) Lisbeth med bloggen  http://lisbethpedersen.blogg.no Gammel trapp, Nymalt trapp: Trappen har stått siden huset ble bygget i 1970. Ett strøk heftig grunning på trapp og gelender. Gulvmaling på trappetrinn, oljemaling på gelender. Selvklebende Trappetrinnstepper, dette tok jeg på for at malte trapper blir veldig glatte.

7) Kjersti med bloggen kjerstisandnes.blogg.no  “har laget en god del vinyl-skåler. Med plater som ingen ville ha. Og da mener jeg f.eks den bunken jeg fikk fra min fars gamle tante? De platene hadde bare aldri blitt spilt! Eller plater man kjøper på loppis. Mine gamle lp-plater skal beholdes som de er! Men absolutt kule skåler.

8) Kristin Kongsli Eker “Vindu fra vårt tidligere hus som nå er familiens memotavle.?”

9) Hei Engla “Har sydd denne vesken av friele kaffeposer. Sydd glidelås i topp og på lomme foran. 🙂 Mvh.

10) Marit Stette – “Her er mitt lille gjennbruksbidrag – hermetikkboks , glass og restegarn”

 

11) Hildegunn Hegna – “Tenkte å dele noe av det jeg driver med. Jeg ar en egen side på facebook som heter Hilder´s hobbyside der jeg legger ut diverse jeg lager og selger. Her er det både gjenbruk og diverse andre ting jeg får tips om eller leser om på nett. Tar også i mot bestillinger. Bordskåner som er laget av bruskorker som er heklet rundt. Drømmefanger av gammel hekla brikke, ståltråd, tøyremser og perler og norgesglass som er hekla rundt og pynta litt.”

 

12) Frodith med bloggen frodith.blogg.no: Etter inspirasjon fra Engla blant annet måtte også JEG lage en fillerye..Foreløpig litt små…men de kommer seg..

13) Connie “Ville gjerne dele noen av de tingene jeg og samboeren har laget. Bordplaten på spisestuebordet er laget av gamle gulv. De pusset vi helt ned så, all gammel lakk var borte, så brente vi det med en gassbrenner, pusset av med en stålkost og vasket det. Så brukte vi hvitolje tilslutt:) Føttene er av et gammelt bord, som vi malte hvite. Stuebordet er av samme materiale på toppen, mens resten ble kjøpt nytt. Her er det lik fremgangsmåte som på spisebordet:) Knaggrekka er av gammel pallkarm. De ble bare vasket og hengt opp:) 
14) Her kommer mitt bidrag til utfordringen din. Baderomsinnredning laget av et gammelt bord, skap laget av plater fra noen garderobeskap som skulle kastes og gamle vinduer. Søppeldunken blir brukt som skittentøydunk. 

Klem fra kjempelykkeligmamma.blogg.no

15) “Jeg vil gjerne henge meg på utfordringen din og slenger med to forskjellige prosjekter :)? Ett av dem er en av julestrømpene jeg sydde til jul i fjor, som opprinnelig var et rødt teppe fra IKEA og litt reste-blonder fra et annet prosjekt. Det andre jeg vil dele er to toalettvesker som er sydd av stoff fra noen skuffer jeg pleide å oppbevare nytt av metervarer (stoff) og glidelåser før jeg måtte kvitte meg med dem grunnet passmangel.??Mvh,  Kristine Fiksdal med bloggen fixndesign.blogg.no

 

Tanken bak utfordringen var å dele litt av de kreative prosjektene vi holder på med, og samtidig få noen nye ideer. På en måte blir det kanskje helt feil å skulle prøve å velge en favoritt, men en del av utfordringen er at “vinneren” får en liten ting i posten.

Hvilken av ideene falt du mest for?

Er det noe av dette du kunne tenkt deg å lage selv?
Her er ingen vinnere og tapere, for alle er utrolig flinke og kreative på hver sin måte, men kan du hjelpe meg å velge ut en som skal få en overaskelse i posten?
Du trenger ikke begrunne svaret ditt, men kun si hvilken av ideene du liker best, eller hvilken av tingene du falt mest for akkurat nå?
Bare skriv et av tallene fra 1-15.
Fristen for å “stemme” setter jeg til i morgen kveld kl 22.
Nok en gang, Tusen, tusen takk for alle flotte bidrag! 

Ønsker DEG en herlig dag!

Klem  fra Engla


Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden

#utfordring #konkurranse #interiør #gjenbruk #ide #diy #sds #hobby #ideer #søm #gjørdetselv #premie #kreativt #kreativ #hekle #redesign #røft #tøft #søtt #paller #tips #inspirasjon #møbler #diymøbler #reuse #håndlaget #håndarbeid #dekor #interiørblogg #blogg #hobbyblogg

Sol ute sol inne, sol i hjerte sol i sinnet…

I dag har jeg hatt en rydde og kaste dag. Greit å gå gjennom ting som bare ligger og ikke blir brukt. I en pappeske fant jeg igjen noen gamle putevar som ikke har vært i bruk de siste fem årene ihvertfall. Men det var sommerfugler på dem og jeg elsker jo sommerfugler. Så da måtte jeg prøve å sprite de opp litt i stedet for å kvitte meg med de.

Frem med tekstilmalingen og de grå sommerfuglene ble dekket i alle regnbuens farger. Men på den ene puten brukte jeg bare gult på. For gult er fortsatt veldig kult her, selv om påsken er slutt. *hihi*

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Hvis du tar en ekstra god titt på bildet under ser du at det siste settebordet har blitt gult. Jeg har ikke vist det frem enda, for det er ikke helt ferdig, men gult blir det.

Siden overskriften er sol ute sol inne må jeg jo vise et bilde fra dagens trilletur også. En av landelivets gleder er å få sauer, kuer og hester på nært hold, også TRAKTORER da, *hihi*

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Tusen takk for at du tittet innom

Klem  fra Engla 

Minner også om  →Giveaway – Vinn byggesett fra Koalaplan

Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden

 

 

 

#gjenbruk #sommerfugler #tekstilmaling #interior #interiør #interiör #diy #hobby #håndlaget #mydesign #puter #putetrekk #putevar #settebord #landelivet #blogg #kreativ #sauer #giveaway #inspirasjon #recycle #konkurranse #hobbyblogg #foto #vår #turkis #bragolin #gråtebilde

God morgen

God morgen!

Her skinner solen fra skyfri himmen og enda en herlig vårdag står for tur.

På lørdag var min mor, stefar og søster her på besøk og da fikk jeg en stor bukett med disse nydelige blomstene av den snille mamman min.

Jeg husker faktisk ikke hva de heter, men de er ihvertfall utrolig nydelige.

“Dagen i går er et minne du ikke kan skape nå, morgendagen er en sjanse du bare kan håpe på.

Men dagen i dag er din egen, du fikk den ved morgengry. Fikk den i dine hender, flunkende ren og ny.

Dagen i dag kan du forme, skape den slik som du vil. Den er som et dikt du skriver og setter toner til.”

Ønsker DEG en herlig dag!

 Klem  fra Engla ♥

 

Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden


#vårdag #hverdagslivet #familie #blomster #godmorgen #godmorgendikt #dikt #hjertesukkerbiter #kaffekos #sukkerklype

Rykende ferskt og proppfullt av D-vitaminer!!!

I dag ble jeg ferdig med enda et teppe. I tillegg til å være i en av mine favorittfarger er det også proppfullt av D-vitaminer, for her har solen sendt sine stråler til hver eneste maske *hihi*

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Fanget fullt av teppe. De siste rundene ble ganske tunge, men jammen er det gøy. Har du også lyst til å lage å hekle deg et teppe finner du min trinn for trinn beskrivelse *HER*

Her har vi virkelig kosa oss ute i helgen. Strømpebuksa og lua er dytta langt inn i skapet og teskjortene har kommet frem igjen. Jeg elsker sommer og sol og disse dagene har vært en herlig forsmak på den årstiden vi går inn i. 

Herlige utedager for store og små,

både tobente og firbente.

Tarzan naboens katt fulgte nøye med på heklingen, eller kanskje det var “garnnøstet” *hihi*

Helg er snart ved veis ende og jeg håper din helg har vært like fin som min 

Ønsker deg en fortsatt fin kveld og en riktig god natt!

Tusen takk for at du tittet innom

Klem  fra Engla 

Minner også om  →Giveaway – Vinn byggesett fra Koalaplan

Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden

#gjenbruk #hekling #crocheting #interior #interiør #interiör #håndarbeid #hobby #håndlaget #mydesign #gulvteppe #hekletteppe #fillerye #ragrug #redesign #blogg #kreativ #crochetrug #giveaway #inspirasjon #craft #recycle #konkurranse #tarzan #diy #diyteppe #diyragrug #katt #hestehov #hobbyblogg #foto #vår #turkis

Jeg som trodde kreativitenen hadde forlatt meg, igjen…

Noen dager er hodet tomt for ideer og jeg har ikke lyst til å skape noe…Ikke lyst til å blogge heller…men så etter en dag eller to plopper ideene opp igjen. Den ene “bedre” enn den andre og i dag har jeg hatt en sånn dag igjen. Heldigvis *hihi*

Det startet med at jeg dro frem malingsspannet med denne nydelige turkisfargen. Mellom malingsstrøkene måtte jeg jo også finne på noe, så da laget jeg en ny lysestake av fjorårets 17. mai bilde av lykkeliten og meg.

Så nå har jeg to, eller det vil si min datter skal få den med hunden i, for det er hennes Romeo.

Spraye litt..

Male litt igjen…Nå er det kjøpmannsdisken som står for tur. Tuskisfargen ble nydelig, men den grønne er jeg veldig usikker på. Den ble fin på settebordene, men jeg vet ikke om den ble så fin her…Hva synes du?

Jammen fikk jeg tid til en oppdagelsestur også, men noen hadde visst vært der før meg *hihi*

Nok en herlig vårdag er snart ved veis ende og jeg håper din dag har vært like fin som min 

Ønsker deg en fortsatt fin kveld og en riktig god natt!

Tusen takk for at du tittet innom

Klem  fra Engla 

Minner også om  →Giveaway – Vinn byggesett fra Koalaplan

Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

 

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

 

#interiør #hekling #gjenbruk #oppussing #maling #interiørblogg #hobbyblogg #turkis #giveaway #konkurranse #håndarbeid #natur #solskinnsvær #foto #diy #gjørdetselv #redesign #vår #hvitveis #blomster

Make a wish

De siste dagene har virkelig vært fantastiske på alle måter. Jeg kunne ikke ha ønsket meg mer.

(dette bildet tok jeg i dag)

Det har vært sol fra blå himmel og vi har vært mye ute.

I går gikk trilleturen bort til Spydeberg stasjon, 

og når toget kom susende inn på perrongen

kom verdens fineste frodith smilende ut.
Vi hadde nemlig bestemt oss for å ha “heklefarm” i påsken.

Vi drakk kaffe og spiste vafler med lykkeliten, og da han tok formiddagsduppen sin satt vi i solen og rev litt filler, heklet litt og skravlet masse.

Rart det der, for frodith og jeg møttes her på bloggen og fant tonen med en gang. Vi har truffet hverandre over en kaffekopp kun en gang tidligere, men skravla går som om vi skulle ha kjent hverandre leeeenge. Hun er den eneste av mine bloggvenner jeg har truffet, men det er flere jeg har lyst til å møte etterhvert. For etter å ha “snakket” med flere her nesten daglig føles det nesten som om man kjenner hverandre, ihverfall littegrann. 

 

Ønsker deg en riktig god natt!

Tusen takk for at du tittet innom

Klem  fra Engla 

Minner også om  →Giveaway – Vinn byggesett fra Koalaplan

Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden

#interiør #hekling #bloggtreff #bloggvenner #tog #interiørblogg #hobbyblogg #mammablogg #giveaway #konkurranse #håndarbeid #vennskap #solskinnsvær #makeawish

Et laken = Ny hekleduk til trommelbordet

I går da lykkeliten tok formiddagsduppen sin laget jeg en ny duk til trommelbordet mitt.

Gøy å pynte litt ute også 🙂

Stemorsblomsten er den samme som har vært med på bloggen gjennom vinteren, for den har faktisk overvintret ute.

Her er det enda en som titter opp mellom steinhellene, så det er tydelig at akkurat denne ene stemoren ville slå røtter hos meg

 Litt upraktisk med en hvit duk ute kanskje, men siden det i utgangspunktet er ett laken kan den jo både klores og vaskes på 60 grader. Skulle den få flekker som ikke går av er det jo bare å farge den i den fargen jeg vil.

Hvis du også har lyst til å lage noe lignende finner du fremgangsmåten her →– steg for steg

Jeg ha kjøpt noen stemorsblomster også da, så nå er sykkelen klar for sommeren *hihi*

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Ønsker deg en fin påskeaften!

-♥- Husk at å nyte øyeblikket er mye viktigere enn å planlegge hvor fint alt skal bli -♥-

Tusen takk for at du tittet innom

Klem fra Engla


Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her → Englas kreative verden ← og på instagram finner du meg her →englaskreativeverden

Minner også om  →Giveaway – Vinn byggesett fra Koalaplan

#diy #hekling #uterommet #filler #hekleduk #filleduk #hobbyblogg #hage #stemorsblomster #håndarbeid #virka #gjenbruk #redesign #interiør #interiørblogg #giveaway #konkurranse

Påske i hjemmet

Jeg pynter igrunn ikke så veldig til påske, men noen gule lys og litt kyllinger her og der er det. I tilegg til at jeg har tatt frem fastelavensriset igjen *hihi*

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Siden jeg har pollenalergi er det bare tørre kvister, selv om løvet faktisk begynner å bli grønt her.

Nå har endelig min elste sønn kommet hjem og jeg nyter dagene med den lille flokken min samlet. Min datter bor like ved, så hun er også innom hver dag.

Godisen er på plass i alle kriker og kroker og i går fant lykkeiten ut at det skjulte seg små “skatter” i de fine eggene.

Han har fått sitt eget som jeg bare legger en sjokoladebit, eller litt ostepopp i, for jeg synes det er unødvendig med alt det andre til han.

Men med litt ostepopp og sjokoladebiter kommer man langt *hihi*

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Sist men ikke minst

Pynten som lykkeliten har laget i barnehagen 

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Pynter du mye til Påske?

Håper du koser deg og nyter dagene.

Ønsker DEG en herlig kveld!

Minner også om  →Giveaway – Vinn byggesett fra Koalaplan

Tusen takk for at du tittet innom

Klem fra Engla