Skremmende gøy utfordring!

Reklame | Nille Norge

Feirer du halloween? I helgen tok jeg med meg masse halloweenprodukter fra Nille Norge og dro til min gode venninne Susann. Resultatet ble noen fryktelig artige timer med bordekking, musikk og latterkramper. På instagram kan du se noen av videoene i en egen festet storye. Du finner det HER

Tusen takk for en for en fantastisk dag SusannDet er så utrolig gøy med folk som tør å by på seg selv. Tusen takk til Nille Norge som ga meg utfordringen og alle de morsomme halloweenproduktene. Dette var sååå gøy!

Susann har også sin egen blogg hvor hun deler alt fra gjør det selv prosjektene sine, musikk og matoppskrifter. Bloggen hennes finner du HER 

Spøkelser av gamle håndklær

Har du noen gamle slitne håndklær liggende? Det hadde vi, men ikke nå lenger… Har har nemlig de gamle håndklene fått nytt liv som spøkelser. Gjenbruk er gøy!

Ideen fikk jeg fra et bilde på instagram og ved hjelp av baller, bøtter og treklosser laget vi den formen vi ønsket. Siden dette var vårt første forsøk prøvde vi oss på tre forskjelige fasonger.

Jeg startet med å klippe til håndklene før jeg dyppet dem i avrettningsmassen. (rester etter oppusingen av stuen)

Dette er nok min favoritt. Nå står de ute i hagen og med ledlys ble de veldig dekorative.

Er dette noe du kunne tenke deg å lage?

 

 

#gjenbruk #diyspøkelse #spøkelse #sement #avrettningsmasse #diy #gjørdetselv #halloween #kreativ

Endelig en liten krok å ta bilder av…

Reklame | www.cellbes.no

Ja jeg må innrømme at det har vært en prøvelse for meg som er vant til å dele bilder på instagram daglig. Stuen jeg viste deg bilder av for noen dager siden, er fortsatt ikke malingsklar. Så i mellomtiden har jeg malt denne stuen hvit. 

Dette er stuen til kjæreten min og den manglet nok litt kvinnelig touch, ihvertfall hvis du spør meg.

Vi bor i samme hus, men syvåringen min og jeg har vår egen leilighet i toppetasjen. En myk overgang til livet i storfamilie, var tanken vår. Men i og med at stuen oppe er under oppussing tilbringer vi litt mere tid her nede.

Sånn så stuen ut, med forskjellige møbler i forskjellige stiler og ikke en eneste pyntepute å se. Jeg startet med å ta ned alt fra veggene, før jeg sparklet alle hullene og malte veggene hvite.

Med nye puter, pledd, gulvteppe og gardiner fra Cellbes, ble det fort mye koseligere her synes jeg. (du kan trykke på pute, pledd, gulvteppe og gardiner for å komme direkte til de forskjellige produktene) Jeg digger fløyel og Cellbes har et godt utvalg i mange nydelige farger. På instagram har jeg en konkurranse gående, hvor du kan være med i trekkningen om et gavekort fra Cellbes. Hvis du ikke allerede har deltatt, er det bare å slenge seg med!.

Nå mangler vi bare noe på veggen her, så skal jeg si meg fornøyd! Tips meg gjerne hvis du ser for deg noe som kan passe.

Tusen takk for at du tittet innom meg her i min kreative verden! 

Nå skal vi ut og grille med klassen til minstemann, men først vil jeg ønske deg en herlig høstkveld.

Ta gjerne en titt på facebooksiden min Englas kreative verden og instagramkontoen min englaskreativeverden. Der deler jeg stort sett daglig bilder fra min hverdag.

Klem fra Engla

 

#giveaway #konkurranse #cellbes #oppussing #stue #interiørblogg #interiør #instagram #facebook #foto #førogetter #fløyel #fløyelsgardiner

Vår nye stue begynner å ta form

Reklame | bygghjemme.no

Sånn så stuen vår ut da vi overtok leiligheten vår. Nydelig utsikt hvis man ser ut, men inne var det ikke riktig så fint…

Det første vi gjorde var å kaste ut parafin/vedovnen og gulvet..

Deretter var det veggene som sto for tur og minstemann hjalp gledelig til..

Fortsatt like fin utsikt og med en strippet stue var det bare å begynne og bygge den opp på nytt. Vi valgte å utnytte muligheten til å kunne etterisolere. 

Etter alt for mange år med miljøtapet ønsker jeg meg slette vegger, så her må vi leve med gipsstøv en stund.. I taket har min kjære bygget lyskasser for downlights og alt det elektriske er byttet ut. Vi prøver så godt det lar seg gjøre å ha sjult elanlegg, så vi har brukt god tid på å planlegge. Jeg er en person som ofte innreder litt på sparket, men nå har vi virkelig prøvd å legge til rette, sånn at stikkontaktene er der de trengs og at vi får belysning der hvor vi vi ønsker. 

Belysning er jo en viktig del av hjemmet og hos bygghjemme.no fant jeg et stort utvalg av  lamper i alle prisklasser. Både designlamper, taklamper, vegglamper, skrivebordslamper og downlights. Downlights er kjøpt inn og er snart på plass, men resten av lampene har jeg ikke klart å bestemme meg for enda. 

Fargen på veggen derimot, den har jeg bestemt meg for. Med et putetrekk i den fargen jeg ønsker kommer man langt, så med god hjelp av betjeningen hos malingsforhandleren fikk jeg skannet putevaret og den perfekte fargen ble blandet

Jeg er nok litt inspiret av de nydelige fargene naturen byr på akkurat nå og fargen er perfekt match med treet som er utenfor stuevinduet vårt.

Det har blitt lite oppdateringer fra meg etter at vi flyttet, for når det føles ut som at alt er kaos rundt en er det vanskelig å finne motivasjon til å prøve å ta noen fine bilder. Men med ostepop i skåla og fredagskvelden rett rundt hjørnet, da må man jo prøve å få til et aldri så lite “hyggeinslag” 

Når fredagskvelden kommer skal nemlig ostepopen på bordet, oppussing eller ei!

Jeg ønsker deg en herlig fredagskveld og en riktig god helg!

Klem fra Engla

#oppussing #maling #inspirasjon #renovering #belysning #downlights #ostepop #bygghjemme