Helgens prosjekt er ferdig pyntet og hengt på veggen! (diy – juletre)

Reklame | www.panduro.no

Lager du julepynt selv? I helgen laget jeg det perfekte treet til små rom. Et tre til å henge på veggen.

Utstyret jeg trengte var:

-sag

-hammer

-avbiter

-limpistol

-lekter

-girlander

-julekuler

-ledlyslenke

(girlander,julekuler og ledlyslenken er fra Panduro

Jeg startet med å lage den formen jeg ønsket at treet skulle ha, for så å feste noen lekter vannrett over. (ca 15 vm mellom hver.)

Da grunnkonstruksjonen var ferdig begynte jobben med å feste granbaren (girlander fra Panduro)

Jeg festet girlanderet med kabelklemmer og til slutt litt lim (limpistol) her og der.

Da treet endelig var ferdig, festet jeg en krok på baksiden, for å få hengt det på veggen. Et artig prosjek, som jeg aldri har sett maken til!

Årets pakkekalender er også laget med materialer fra Panduro og i morgen skal allerede pakke nr 5 åpnes. Det betyr virkelig at julen nærmer seg med stormskritt! Jeg har bestemt meg for å kose meg mest mulig i adventsstiden til tross for oppussing og at jeg kanskje ikke rekker hverken storvask eller å bake alle sju slagene. Jul blir det jo uansett og det viktigste for meg er at barna koser seg. Innholdet i pakkene vareier fra dag til dag, men innimellom inneholder pakken en lapp med aktiveteter vi skal gjøre sammen. Aktivitetene kan være alt fra å bake pepperkaker, til å lese bok, eller se en film sammen.

Nå skal vi lage snøballer, men først vil jeg ønske deg en fin kveld!

(Oppskriften på snøballer finner du her . Denne gangen har jeg laget trippel oppskrift, for jeg vet at de forsvinner veldig fort. )

Klem fra Engla

Ta gjerne en titt på facebooksiden min Englas kreative verden og instagramkontoen min englaskreativeverden. Der legger jeg daglig ut bilder fra min kreative hverdag.

#diy #juletre #panduro #panduromyway #panduropyssel #kreativ #jul #julekaker #bake #oppussing #interiør #adventskalender #julekuler #ledlys #hygge #familie #julekos #advent