Jeg elsker fløyel!

Reklame | www.cellbes.no

Fløyelsgardiner, fløyelsputer, fløyelspledd og fløyelsklær…jeg elsker det myke stoffet! Er du glad i fløyel?

Jeg har alltid vært glad i fløyel og hvert år når det nærmer seg juletider tar butikkene ofte inn dette myke stoffet. Men i år har jeg sluppet å vente, for nå har det deilige stoffet virkelig funnet veien inn i de fleste klesbutikker og interiørbutikker. Gull gardinene fra Cellbes har jeg hatt hengende noen måneder allerede og de var noe av det første jeg tok med meg og hengte opp i vårt nye hjem. 

Forrige uke fikk jeg nye puter og pledd fra Cellbes og nå vurderer jeg og kjøpe et sett med lilla fløyelsgardiner til vår nye stue. Jeg må bare vente til den er ferdig, og det kan jo være en tålmodighetsprøve. “hihi” 

Her har vi nemlig revet av både gulv og vegger og da tar sin tid å bygge alt opp igjen. Jeg hjelper til der jeg kan, men all ære til min min kjære som står på i timesvis for at vi skal bli ferdige. 

Som du kanskje skjønner er det ikke mye å ta bilder av her enda, derfor fortsetter jeg å dele bilder fra leiligheten i Spydeberg. De nye eierene overtar leiligheten 1 november, så jeg håper vi er nogenlunde i orden i vårt nye hjem i god til før det. Åh, som jeg gleder meg til å til å møblere mitt nye hjem. 

I kveld skal de første gipsplatene opp på veggene her og jeg gleder meg stort til å finne frem malingsrulla igjen “hihi”

Jeg ønsker deg en herlig høstdag!

Klem fra Engla

Ta gjerne en titt på facebooksiden min Englas kreative verden og instagramkontoen min englaskreativeverden. Der legger jeg daglig ut bilder fra min kreative hverdag.

 

#fløyelsgardiner #velourgardiner #fløyelsputer #velourputer #cellbes #oppussing #interiør #fargerikehjem #renovering #flytting #ostepop

På lunsj hos Finn Schjøll

Reklame | Nordsjø Norge

Tirsdag lanserte Nordsjø Norge “årets farge 2019” og i forbindelse med lanseringen ble jeg og noen flere instagram/bloggere invitert med på tur.  

Vi møttes i  Oslo og derfra ble vi fraktet med minibuss til Åsgårdstrand, og sommerhuset til selveste Finn Schjøll. Der bød han på deilig lunsj i sitt fargerike hus.

Gjett om det var gøy å få være med?! 

For en MANN, for et HUS og for et fantastisk FERIEPARADIS!

Her var det virkelig duket for fargefest, for hos Finn er det ikke spart på noe. Her var det nytt og gamelt i en skjønn forening og Finn hadde en god historie knyttet til veldig mange av tingene. Huset har han eid i ca et år og på den tiden har han rukket å pusse og og fargelegge hver eneste lille detalj.

Som du sikkert skjønner er jeg mektig imponert!

Denne gangen vil jeg vise deg to av soverommene i feriehuset, men det kommer garantert flere bilder og historier etterhvert.

Se på de vakre detaljene og helheten han har skapt. Legg merke til at tapeten og tekstilene er i samme mønster.

Magefølelsen min sa at fargen kom til å bli grønn, selv om jeg håpet på gul.

Men jeg har deltatt på lanseringen tidligere og har gjettet feil før…
Hvilke farger tror du vi kommer til å omgi oss mest med det neste året?

“Årets farge 2019” ble ikke den jeg gjettet på, men Spiced Honey er fin den også.Tusen takk til Nordsjø Norge som inviterte meg med til Finn Schjøll sitt fantastiske sommerparadis i Åsgårdstrand. Dette ble en dag som jeg kan leve lenge på!

 

Jeg ønsker deg en fargerik og fin dag!

Klem fra Engla

 

#samarbeid #finnschjøll #nordsjø #sponset #styling #interiør #fargefest #gjenbruk #tapeter #tekstiler #åretsfarge

Fornyelse av badet – før og etterbilder.

Reklame | www.cellbes.no

Det enkle er ofte det beste og noen ganger er det veldig lite som skal til for å gi rommet et lite løft. 

Badet er nok det eneste rommet som har fått være helt i fred av meg i forhold til maling og oppussing. Det er faktisk akkurat sånn som det var da jeg kjøpte leiligheten for 6 år siden. Likevel synes jeg det fremstår som mye freshere nå en det gjorde da. Ok, vi har gjort noen småting nå før salget. Taklampen har blitt byttet, fordi dekselet var ødelagt på den forrige. Toalettsetet har vi også byttet ut. Det som var her fra før, passet rett og slett ikke til toaletten. Tenk…da har vi brukt et sete som ikke passer i 6 år, og nå når vi skal flytte, ja da kjøper jeg endelig et nytt “hihi” 

Rart det der, men alle de tingene jeg gjorde halvferdig er nå fullført. Jo nærmere flyttedatoen vi kom, jo finere ble leiligheten.

Men det som virkelig gjør en forskjell på badet, er dusjforhenget og håndklene. Sammen med den grønne planten synes jeg at rommet blir noe helt annet. 

Under kan du se før og etterbilder. Førbildet er det bildet som ble brukt i prospektet da jeg kjøpte leiligheten og etterbildene er de bildene som nå er i salgsprospektet.

Dusjforhenget og håndklene er fra Cellbes. De har utrolig mye fint til en rimelig penge

På onsdag var første visning på leiligheten og allerede torsdag kl 12 var den solgt. Litt vemodig, og litt rart, men mest av alt er jeg veldig takknemmelig over at salget gikk så knirkefritt.

Har du lyst til og se før og etterbilder fra noen av de andre rommene også? 

Der har det nemlig skjedd litt mer “hihi” 

 

 

#budget #fornyelse #førogetter #cellbes #baderommet #badet #toalett #interiør #dusjforheng #oppussing #grønt #fargerikt #prospekt