Drømmeleiligheten – Før og etter bilder fra stuen

Reklame | Lampegiganten

Bildet over viser stuen sånn den så ut da tidligere eier bodde her. Jeg så på den som et blankt lerett med alle de hvite overflatene.

Bildet over er fra prospektet og er tatt av http://www.eiendomsfotografen.com

De av dere som har fulgt meg vet at jeg er veldig glad i farger og de må jeg selvfølgelig ta med meg inn i mitt nye hjem.

Stuen hadde jeg pusset opp og innredet i hodet mitt, lenge før jeg overtok leiligheten. Jeg var aldri i tvil om hvordan denne veggen skulle se ut.

Her skulle tapeten jeg hadde drømt om i årevis opp!

Så etter å ha helsparklet veggen, med god hjelp fra Byggmester Haagensen. Var det klart for tapetsering. (Byggmester Haagensen skal jeg fortelle mere om da vi kommer til innlegget om kjøkkenet)

Tapetsering ja… Det skjønte jeg fort at jeg ikke kunne klare selv. For med skråtak og 350 cm under taket var det en umulig oppgave for meg. Dermed begynte jakten på noen som kunne hjelpe. Det var neimen ikke lett,men etter 3 måneder var det endelig en som sa seg villig til å ta jobben. Resultatet ser du her.

Ble det ikke fint?

Alle møblene i leiligheten vår er bruktfunn, bortsett fra sofaen og sengen på rommet mitt.

Kronen på verket ble denne vakre krystallkronen fra Lampegiganten.

Den kan man ha både elektrisk og levende lys i.

Selv har jeg valgt led lys i stedet for levende lys, siden jeg bor i et 110 år gammelt trehus og prøver å ha brannsikkerhet i fokus. Det er ihverfall veldig koselig da de begynner å lyse av seg selv på kvelden,og de ser egentlig veldig naturlige ut.

Den vakre lysekronen finner du HER

Lampegiganten har et stort utvalg av lamper for enhver stil, så jeg kan varmt anbefale deg å ra en titt der.

Drømmeleiligheten

Nå er det lenge siden sist jeg oppdaterte bloggen og mye har skjedd.

Jeg har blant annet kjøpt drømmeleiligheten og det har jeg lyst til å fortelle mer om i dag.

Alt startet før sommeren 2019, da jeg lå og sov. Jeg drømte at jeg hadde funnet drømmeleiligheten. Drømmen var så virkelig så da jeg våknet måtte jeg selvfølgelig sjekke finn, og der lå den! Jeg følte virkelig at dette var meningen… Men.. selv om jeg hadde ganske mye egenkapital etter at jeg solgte leiligheten i Spydeberg, ville ikke banken gi meg det lånet jeg trengte. Dermed kastet jeg inn håndkle, siden det føltes umulig å komme noe videre Men før sommeren i år tittet jeg nok en gang på finn og der lå den igjen. Den hadde ikke blitt solgt året før. “Det måtte jo virkelig være meningen” ! For å gjøre en lang historie kort, endte det med at jeg fikk lån og at huseieren gikk betraktelig ned i pris.

ALT ER MULIG!

Før jul i fjor signerte jeg kjøpekontrakt en. Dere kommer fort til å skjønne hvorfor dette er drømmeleiligheten da jeg deler flere bilder derfra.

I morgen tenkte jeg å dele før og etter bilder fra stuen, og jeg håper at du vil følge med.

Alle disse bildene er fra prospektet og er tatt av http://www.eiendomsfotografen.com

Jeg ønsker deg en fin kveld!

Klem fra Engla

Continue reading “Drømmeleiligheten”