I belive in pink

Rosa er en av mine favorittfarger og som eneste høna i haneflokken her hjemme må jeg kompensere med rosa, masse rosa!

Discokrusene og shimmervinglassene fra Lagerhaus måtte jeg bare ta med meg da jeg var der for noen dager siden! De passet perfekt til det rosa serviset mitt fra Rice 

Det er flere som har spurt meg hvor duken er fra og det skjønner jeg godt. Rund spisestueduk har nemlig vist seg å være veldig vanskelig å få tak i. Så etter å ha vært innom alle tenkelige butikker uten å finne en eneste rund duk, endte jeg til slutt opp hos Panduro. Der fant jeg dette gullstoffet, som jeg klippet til selv.

Gullbestikket er fra Cellbes og det finner du ved å trykke her .

Jeg har så smått begynt å pynte litt til jul, men adventskalender til barna og julegaver har jeg ikke kommet i gang med enda. Også jeg som hadde tenkt å være tidlig ute i år….også! 

Planen var å prøve å få kjøpt litt gaver på “Black Friday”, men da jeg fikk se kaoset på kjøpesenteret valgte jeg å droppe hele greia.

Nå skal jeg bake pepperkaker med barna, men først vil jeg ønske deg en herlig kveld.

Ta gjerne en titt på facebooksiden min Englas kreative verden og instagramkontoen min englaskreativeverden. Der legger jeg daglig ut bilder fra min kreative hverdag.

Klem fra Engla

#rosa #pink #borddekking #cellbes #lagerhaus #ricedk #panduro #borddekkingstips #discokrus #interiør #spisestue #rund #duk #gullduk

Bordet er dekket…

Reklame | Cellbes

Har du blitt bitt av julepyntebasillen og tatt frem litt julepynt enda? Det har jeg, ihvertfall bittelitt… Jeg vet at det er veldig tidlig, men blir så revet med av alle de fine bildene jeg ser på instagram av julepyntede hjem. Så når jeg fikk nytt service og bestikk fra www.cellbes.no i  posten, måtte jeg prøve meg på litt borddekking i dag.

Serviset finnes i hvitt, grått og svart. Jeg har det hvite fra før og er veldig glad i det. Men nå når vi har flyttet og trenger større servise valgte jeg det sorte. Du finner det “HER” 

Gullbestikk fra Cellbes har jeg faktisk også fra før, men det var blankt. og Denne gangen valgte jeg matt og det er såååå fint! Bestikket finner du “HER”

Her er det gull og glitter som gjelder. Bordkortene er formet som julekuler… Runde duker har vist seg å være så og si umulig å oppdrive, så her valgte jeg til slutt å bruke en fløyelsgardin.

Nå mangler det bare noe å servere og noen å servere hihi
Eller rettere sagt, nå er det bare å rydde opp etter meg, men jeg vet ihvertfall hvilket servise jeg skal ta frem neste gang vi får middagsgjester..

Neste gang tror jeg at jeg skal fortelle litt mer om oppussingen her. Dette rommet er på langt nær ferdig og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er så god på å leve i et oppussingskaos. Men nå skimter jeg en ende, ihvertfall på dette rommet… og det er godt 

Jeg ønsker deg en herlig kveld og er veldig glad for at du tittet innom meg!

Klem fra Engla

#borddekking #cellbes #bordpynt #interiør #oppussing #gullbestikk #jul #julepynt

Diy – julekrans, eller lusiakrans som barna kaller den..:)

 

Sakte men sikkert begynner vårt nye hjem å ta form.🧡 Ting tar tid og derfor har det vært stille fra meg en stund. Men etter å ha vært innom Panduro en tur i helgen, fikk jeg endelig inspirasjon til å lage litt kreativ pynt igjen. Resultatet ble det barna våre kaller lusiakrone. 

Trinn for trinn beskrivelsen får du her:

En halmkrans

Grønn blomstertråd

Girlander

Lysholdere med stift

(Alt utstyret finner du HER )

Jeg startet med å dele opp girlanderet i mindre biter. Deretter festet jeg de små bukkettene med “granbar” på halmkransen ved hjep av blomstertråden. Da den var dekket med “granbar” festet jeg de fire lysholderene. 

Til slutt festet jeg fiskesnøre på de fire punktene mellom lysholderene og hengte den i en krok i taket. 

Det hele tok meg kanskje en time, og resultatet ble riktig så fint synes jeg! 

Har du begynt med juleforberedelsene enda?

#diy #gds #julepynt #lyskrans #panduro #kreatv #pyssel #halmkrans #kransebinding #julekrans #interiør #inspirasjon #hobby #julehjem #oppussing #nytthjem