I dag var det megleren som serverte ostepop`en!

Nå er leiligheten ryddet vasket og stylet. Den er rett og slett klar for salg! Det har vært en lang og tidkrevende prosess, men i dag har jeg endelig hatt fotograf på besøk. Noe jeg har gledet meg veldig til. Det er utrolig spennende og gøy å få se på en som virkelig kan å fotografere. Hvilke vinkler han fotograferer fra og hva han fokuserer mest på. Når han dro frem fotoutstyret sitt skjønte jeg fort at mitt eget utstyr fort kom til kort. Han tok mange fine bilder, som jeg kommer til å dele med deg så fort jeg får de tilsendt.

Før fotografen kom i dag hjalp megleren min meg med siste finish. Han er utrolig flink og har gitt meg masse inspirasjon. 

Jeg er som kjent veldig glad i ostepop og fredag er den store ostepopdagen. Så siden fortograferingen ble satt til en fredag, måtte vi selvfølgelig ha med ostepop. Den var det megleren som serverte “hihi”  

Her er fotografen i full sving…

Kevin, nabohunden ble også “innleid” for anledningen.

Rommet til 6-åringen min (som snart blir 7)

Ser du ostepop`en…?

“Life may give you a cactus but you don’t have to sit on it” 

Siden vi allerede har flyttet ut, er det greit å ha kaktuser stående i leiligheten, for da trenger vi ikke å tenke så mye på vanningen.

Etter noen hektiske døgn med flytting blir det deilig å kunne slappe av litt i helgen…

Tusen takk for at du tittet innom meg her i min kreative verden!

Jeg ønsker deg en herlig fredagskveld og en riktig god helg.

Ta gjerne en titt på facebooksiden min Englas kreative verden og instagramkontoen min englaskreativeverden. Der legger jeg daglig ut bilder fra min hverdag.

Klem fra Engla

#leilighettilsalgs #fotograf #megler #eiendomsmegler #hund #yorkshireterrier #ostepop #interiør #kaktus #barnerom

Det som ikke går i bredden går i høyden

Reklame | e-Boks

Day`s Like This!

Det er selvfølgelig viktig å kjøre stil når man pusser opp også, så her kjører vi på med gul sag, gult vater og gult brekkjern. Gult er kult, eller hva? hihi”  

Her har jeg bygd en hylle i taket. Perfekt som oppbevaring, og veldig praktisk i en liten gang. Det som ikke går i bredden, går i høyden har jeg hørt og nettopp det var tanken da jeg pusset opp den lille gangen vår. 

Veggene er nymalte og nytt gulv er lagt. Nå mangler jeg bare å lakke dørterskelene, så er det klart for nye eiere bare vi får flyttet ordentlig ut.

Apropos flytting…

Nå har jeg prøvd e-Boks i en drøy måned og kan virkelig anbefale deg ålaste ned appen. Når man flytter blir det ofte mye rydding og for meg har det passet ypperlig å gå over til e-Boks nå. Da vet jeg til hvor jeg har viktige papirer til enhver tid, uten å måtte endevende alle flytteeskene hver gang  jeg skal finne det.

Noen av fordelene ved å bruke e-e-Boks er å kunne laste opp viktige dokumenter. Du kan for eksempel laste opp pass og førerkort til appen, sånn at du alltid har tilgang til det.
Med e-Boks har du tilgang til viktige dokumenter hvor som helst, når som helst. Men e-boks er mye mer enn bare en svært sikker digital postkasse. Det sparer ikke bare papir (og trær), det sparer også på arkivering og lagring i hjemmet. Med både myndigheter og private selskaper som avsendere, kan du motta dine kontoutskrifter, regninger, fakturaer, selvangivelser, lønsslipper osv. digitalt.

Det er trygt, reklamefritt og altid tilgjengelig. Best av alt er at det er veldig miljøvennlig!

Appen er gratis og passer både til Apple, Windows og Andrioid.

Link til appen får du her: https://www.e-boks.com/norge/nb/

Hva sier du, er du klar for å bli med å teste ut e-Boks, eller er du allerede er i gang? Hvis du allerede er igang vil jeg gjerne høre om dine erfaringer.

 

Jeg ønsker deg en fin kveld!

Klem fra Engla

Nå har jeg foreviget solsikkene

Reklame | Elitefoto

Vel.., det er ingen hemmelighet at jeg elsker solsikker. Ikke bare er de gule. Men de lyser opp som små soler og gjør meg rett og slett glad.

Jeg har lenge drømt om å få komme til et sted som tilbyr selvplukk av solsikker, og for en uke siden gikk drømmen i oppfyllelse. Det gikk nemlig opp for meg at de tilbød det hos Tomtermais. Der har de gårdsbutikk og selplukk av grønnsaker og SOLSIKKER.

Gjett om dette var gøy!?

Det ble rett og slett et av sommerens høydepunter og en opplevelse for livet. 

Best av alt er at jeg nå har foreviget noen av solsikkene, for i sammarbeid med Elitefoto har jeg fått forstørret et av bildene jeg tok på gården.

Her går det unna i svingene, så en knapp uke etter at jeg tok bildet, hang det på veggen hjemme hos oss.

Det er  trykket på en aluminiumsplate. Aluminiumbildene fra Elitefoto har en matt overflate som sørger for at det ikke blir gjenskinn. Alle detaljer blir da klare og bildet får et dempet uttrykk, som fremhever bildet som helhet. 

Aluminiumsbildene blir produset i Norge og levert til din nærmeste butikk, så da slipper man fraktutgifter også. Denne uken (t.o.m. 19 august) får man 30 % rabatt på aluminiumsbilder over 40*60.

Ser du at solsikkene strekker seg mot lyset? Det var flaks, for det hadde jeg ikke tenkt på før det kom opp på veggen “hihi”

Ble det ikke fint?

 

Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag og håper du har hatt en fin start på den nye uken!

Klem fra Engla

#solsikker #solsikke #aluminiumsbilde #elitefoto #yorkshireterrier #yorkshire #terrier #stueinspirasjon #foto #styling #selvplukk #gårdsbuktikk #interiørfoto