Det som ikke går i bredden går i høyden

Reklame | e-Boks

Day`s Like This!

Det er selvfølgelig viktig å kjøre stil når man pusser opp også, så her kjører vi på med gul sag, gult vater og gult brekkjern. Gult er kult, eller hva? hihi”  

Her har jeg bygd en hylle i taket. Perfekt som oppbevaring, og veldig praktisk i en liten gang. Det som ikke går i bredden, går i høyden har jeg hørt og nettopp det var tanken da jeg pusset opp den lille gangen vår. 

Veggene er nymalte og nytt gulv er lagt. Nå mangler jeg bare å lakke dørterskelene, så er det klart for nye eiere bare vi får flyttet ordentlig ut.

Apropos flytting…

Nå har jeg prøvd e-Boks i en drøy måned og kan virkelig anbefale deg ålaste ned appen. Når man flytter blir det ofte mye rydding og for meg har det passet ypperlig å gå over til e-Boks nå. Da vet jeg til hvor jeg har viktige papirer til enhver tid, uten å måtte endevende alle flytteeskene hver gang  jeg skal finne det.

Noen av fordelene ved å bruke e-e-Boks er å kunne laste opp viktige dokumenter. Du kan for eksempel laste opp pass og førerkort til appen, sånn at du alltid har tilgang til det.
Med e-Boks har du tilgang til viktige dokumenter hvor som helst, når som helst. Men e-boks er mye mer enn bare en svært sikker digital postkasse. Det sparer ikke bare papir (og trær), det sparer også på arkivering og lagring i hjemmet. Med både myndigheter og private selskaper som avsendere, kan du motta dine kontoutskrifter, regninger, fakturaer, selvangivelser, lønsslipper osv. digitalt.

Det er trygt, reklamefritt og altid tilgjengelig. Best av alt er at det er veldig miljøvennlig!

Appen er gratis og passer både til Apple, Windows og Andrioid.

Link til appen får du her: https://www.e-boks.com/norge/nb/

Hva sier du, er du klar for å bli med å teste ut e-Boks, eller er du allerede er i gang? Hvis du allerede er igang vil jeg gjerne høre om dine erfaringer.

 

Jeg ønsker deg en fin kveld!

Klem fra Engla

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg