Ta med høsten inn..

Jeg elsker høstens vakre farger. Når solen skinner på høstløvet er det litt av et syn. Jeg blir rett og slett målbundet av dette vakre synet. Så selv om jeg skulle ønske at sommeren var lenger og vinteren var kortere, er jeg veldig glad over å få oppleve de fire årstidene sånn som vi har dem.

Alle årstidene har sin sjarm. Vinteren med solskinn på snøtunge trær og rim som glitrer i solen. Våren med lyden av vann som smelter og gleden over å se at alt våkner til liv i naturen. Deilige sommerdager ved vannet, alle de vakre fargerike blomstene og sommerfuglene, og lyden av fuglesang og summende bier.

Også er det høsten da, jeg ELSKER høstens fargesprakende fyrverkeri. Jeg synes det er litt trist da regnet laver ned. Da alle bladene havner på bakken og lukten av råtne blader, erstatter alt det vakre.

MEN da tar jeg med meg naturens skatter inn og nyter synet av høstbladene en stund til. Høstløv, hyssing og tomme glass er alt som skal til.

Mørke høstkvelder med levende lys, raggsokker, te, et deilig pledd og noe spennende og lese.

Alle årstidene har sin sjarm ♥

Hvilken årstid liker du best?

Tusen takk for at du titter innom

Har du lyst til å følge meg på facebook finner du meg på Englas Kreative Verden og på instagram finner du meg på @englaskreativeverden

Der oppdaterer jeg daglig med bilder fra min kreative verden.

Klem fra Engla

#gjenbruk #høst #høstløv #vigapledd #vigaworld #diy #interior #interiør #interiör #gds #hobby #mydesign #gjørdetselv #blogg #kreativ #inspirasjon #lyslykt #interiørblogg #fargeglede #skaperglede #fargerikt #engla #englaskreativeverden