Kommode i alle regnbuens farger

Dette synet møtte meg for noen dager siden, og som du sikkert kan forstå falt jeg pladask. Det gule skatollet er nydelig, men det var kommoden som fikk frem et stort smil hos meg denne gangen.  Jeg ELSKER farger! 

I dag måtte jeg bare innom å se på den fantastiske kommodenen gang til. Tror mitt neste prosjekt må bli noe lignende.

Butikken som selger denne kommoden og mange andre flotte ting heter Løken Store gårdsutsalg og drives av stiftelsen Reto for håp. Alle involverte er frivillige og alle inntekter fra salget går til arbeidet med å hjelpe rusavhengige til et liv i frihet.

Så ikke bare får man kjøpt mye fint, men man støtter i tillegg en god sak.

Da vi flyttet til Spydeberg for snart tre år siden var det på denne butikken jeg kjøpte mange av møblene våre. Det er en koselig butikk å være i, så da lykkeliten og jeg er i nærheten tar vi alltid turen innom. 

Akkurat nå holder jeg på å pusse opp et gamelt skap som er kjøpt der og gleder meg veldig til å vise det frem her.

Dette sidebordet har jeg også malt de siste ukene. Fargen heter Pink kiss og er en av mine nye favorittfarger.

Følg meg gjerne på facebook Englas kreative verden og på instagram @englaskreativeverden der oppdaterer jeg daglig med bilder fra min kreative hverdag. For selv om jeg ikke oppdaterer bloggen så ofte lenger er jeg like kreativ som før, hihi

Det er bare tiden som ikke strekker til.

 

Tusen takk for at du titter innom meg og min kreative verden ♥

Ønsker deg en herlig sommerkveld og en riktig god helg.

Klem fra Engla

 

 

 

#gjenbruk #interior #interiør #interiör #pinkkiss #hobby #håndlaget #mydesign #gjenbruk #redesign #blogg #kreativ #inspirasjon #craft #recycle #diy #male #instagram #hobbyblogg #regnbue #retro #kommode #fargerikt #bruktbutikk #retostiftelsen #løkenstore #skatoll #gulterkult