Love is love

“All for love and love for all”

Med noen perler, en ispinne, et strykejern og litt lim kan du lage et nytt bokmerke på 1-2-3

Jeg ønsker deg en riktig god helg!

Klem fra Engla

Vårt nye kjøkken

Reklame | www.cellbes.no

Eller… kjøkkenet er forresten langt fra nytt, men møbler og interiør er stadig i forrandring. Bordet som var hvitt da jeg kjøpte det, ble malt grønt, for så å bli malt hvitt igjen.. ja” sånn går no dagan”..

Stolene har også blitt byttet ut og de har jeg faktisk ikke tenkt å male *hihi*  Jeg har ønsket meg de lenge og la inn fast søk på Finn, sånn at jeg skulle bli varslet hver gang det kom noen for salg. De to første kjøpte jeg for mange mnd siden og for en uke siden fikk jeg endelig tak i fire til. Da hadde jeg nesten gitt opp håpet. Stolene passer like fint ute som inne og siden  leiligheten vår er såpass liten synes jeg det virker mye luftigere her med disse stolene.

Den rosa lampen vi hadde over bordet har blitt byttet ut med en lyslenke fra Cellbes. Tidligere hadde vi den hengende på veggen, men jeg synes den gjorde seg i taket også. De har flere forskjellige å velge mellom. I tillegg til den jeg har på kjøkkenet, kjøpte jeg noen fargerike som jeg har tenkt å henge i taket på uteplassen vår. Du finner lysslyngene HER

Jeg elsker alle mulighetene gjenbruk gir  og takket være bruktbutikker, kjøpes og selges grupper på facebook, finn.no o.l er det mulig gjøre store forandringer med små midler. Hos oss tror jeg faktisk det bare er sofaen og madrassene vi sover på som er kjøpt nytt. Resten er en salig blanding av bruktfunn.

Kjøper du møbler og interiør brukt?

 

#gjenbruk #bruktfunn #kartell #cellbes #lysslynge #fargerikt #maling #male #kreativ #malingstips #retro #finn #bruktbutikker #bruktbutikk #

Nymalt teakkommode

Reklame | www.panduro.no

Et av forrige ukes prosjekter var denne teakkommoden. Jeg klarte ikke å bli helt enig med meg selv i forhold til hvordan den skulle bli til slutt..  så jeg spurte mine følgere på instagram og facebook om hva de mente at jeg skulle gjøre med den siste skuffen. Om jeg skulle beholde den øverste som den var.

Skuffene er malt ton i ton med vintage paint fra Panduro. Jeg startet med en boks gul og en med hvit maling. Den første skuffen malte jeg med den rene gule fargen. Til de neste skuffene tilførte jeg noen spiseskjeer hvitt for å få de en nyanse lysere.

Da jeg spurte følgerene mine fikk jeg veldig mange gode tilbakemeldinger og tips. Noen syntes den skulle være som den er her, med den øverste skuffen umalt. Noen syntes at den umalte skuffen skulle være nederst. Noen syntes at jeg skulle gå for et hakk lysere på den øverste og andre mente at jeg skulle bryte med rosa eller mintgrønn. 

Som du ser har jeg valgt å beholde “skroget” orginalt og det samme har jeg gjort med håndtakene.

Den siste skuffen endte opp med å bli et hakk lysere og jeg synes det ble veldig fint.

Hva synes du?

Denne uken har jeg malt kjøkkenbordet igjen og det skal jeg prøve å få tatt bilder av i dag.

Kan du gjette hvilken farge jeg har valgt?

Jeg ønsker deg en superduper dag!

Klem fra Engla

#maling #gjenbruk #teak #retro #teakkommode #gulterkult #gul #vintagepaint #panduro #kalkmaling #chalkpaint #kreativ #gjørdeselv #englaskreativeverden #panduro #instagram #facebook #følgere