Jippi, endelig er det klart for filleriving igjen!

Reklame | https://www.trademax.no/

(sponset innhold)

I går så  jeg årets første sommerfugl. Den fløy forbi uteplassen vår. Jeg elsker sommerfugler, og kunne vært truende til å kaste alt jeg hadde i hendene for å løpe etter denhihi

For en uke siden måket vi snøen av plattingen og i går var det endelig klart for å sitte ute og rive filer igjen.  Det er alt for lenge siden jeg har heklet tepper, men nå kan jeg endelig sette meg ned å hekle av nyrevet sengetøy “hihi”

Fillerivingen støver veldig så det må gjøres utendørs. Sånn som jeg bor nå er jeg også avhengi av at det er oppholdsvær for å kunne rive. Jeg har prøvd å sitte inne på badet, men det annbefales absolutt ikke! Drømmen hadde vært å ha en egen paviliong på uteplassen vår. Med gassovn kunne jeg kanskje sittet ute og revet filler på vinteren til og med. 

I dag har jeg tittet på pavilionger hos Trademax og drømt om sene sommerkvelder sammen med venner og familie i vår egen “sommerstue”

Det er lov og drømme.. 🙂

 

#gjenbruk #paviliong #trademax #uteplassen #uterom #hekle #hekling #hekleteppe #håndarbeid #sommerfugl #vårtegn #vår #interiør #familie #venner #diy

Den internasjonale vaffeldagen

Reklame | https://www.tine.no/merkevarer/sunniva

I dag er det den internasjonale vaffeldagen og jeg disket opp med vafler og appelsinjuice til frokost. Min elste sønn og kjæresten hans er her i påsken og da er det koselig å stelle i stand litt ekstra. 

Har du prøvd vafler med litt revet appelsinskall i? Både det og litt appelsinjuice i røren kan anbefales, det er jo tross alt påske og høysesong for appelsiner.

Sunniva kaldpresset appelsinjuice er like frisk og god som juicen jeg selv presser.
Når man presser juice selv, og lar den stå en stund, vil en se at den skiller seg. Fruktkjøttet legger seg i bunnen av glasset, og det blir klart på toppen. Det samme skjer med med denne juicen. Et tegn på friskhet, rett og slett.
Du finner den hos Meny, Mega og på Obs

Everyday magic rett og slett “hihi”

 

#sunnivajuice #appelsinjuice #vaffeldagen #påskefrokost #familie #frokost #jucie #vaffler #vaffelrøre #revetappelsin #

Den internasjonale gledesdagen er i dag!

Visste du det? Hørte det på radioen i dag da jeg kjørte minstemann til skolen, men hadde aldri hørt om den tidligere.

Jeg synes det er fint å ha en egen gledesdag! Det er egentlig fint å ha noe å glede seg over hver dag. Det trenger ikke å være de store tingene som gjør meg glad. Ofte er det de små tingene i hverdagen… som nå ikveld.. da jeg endelig fikk fyr i ovnen etter gjentatte forsøk, “hihi”

(sponset innhold)

Egentlig har dagen i dag vært fylt av små og store øyeblikk som jeg har gledet meg over. Solen har skint fra skyfri himmel og lyden av vann som drypper fra taket vitner om at det våres. 

Her har jeg dratt frem titt av vår hjemmelagde påskepynt og min nye duk fra Cellbes ble til og med strøket før den ble lagt på bordet. Jeg stryker nemlig ikke annet et perler, så dette var virkelig et unntakstilfelle “hihi”

Gledesdagen ble fylt med gode øyeblikk og glade farger, og nå sitter jeg og koser meg med varmen fra peisen.

Jeg ønsker deg en fin kveld og håper dagen din har gitt deg glade øyeblikk.

Følg meg gjerne på facebook Englas kreativ verden  og på instagram englaskreativeverden  der oppdaterer jeg daglig med bilder fra min kreative hverdag.

Klem fra Engla

 

#cellbes #påskepynt #påske #perling #pandurohobby #diy #englaskreativeverden #facebook #instagram #gledesdagen #hverdagslykke #hverdagsgleder #strykejern

Ny sofa, uten å bytte ut sofaen

Ny sofa uten og bytte sofaen, det var det jeg fikk denne uken. For hos Bemz kan man nemlig velge blandt uendelig mange stoffkvaliteter, strukturer og mønster. Best av alt er at de syr trekk til ikea møbler. 

Jeg valgte det grønne velourstoffet fra Designes Guild og er såååå fornøyd! Endelig har jeg fått den veloursofaen jeg har drømt om.

Med meg i utvelgingsprossessen hadde jeg min venninne Hilde Zezanski. Hun er ineriørarkitekt og har nettopp tatt det store steget og startet for seg selv. Du finner hennne både på instagram og facebook hvis du søker på navnet hennes.En meget dyktig dame som jeg varmt vil anbefale.

Nå er det endelig fredag og ostepop’en er på plass “hihi”
Jeg har tenkt å sette meg godt til rette i min nye sofa, og her har jeg tenkt å kose meg resten av kvelden. 🥂
Håper du nyter kvelden din der hvor du er.

Den som venter på noe godt…, venter ikke forgjeves…

Jeg har endelig fått den sofaen jeg lenge har drømt om, og jammen tror jeg Kevin fikk det han hadde lyst på også hihi

God helg til deg fra oss!

Klem fra Engla

#ikea #bemz #design #interiørarkitekt #designsofa #ikeasofa #interiør #englaskreativeverden #engla #interiørblogg #sofa #velour #hund #ostepop #gredag #hygge

Nymalt stue

Ja her går det unna..

Denne grønnfargen var en av fargene jeg valgte ut til et lokalt fargekart, og da måtte jeg jo  teste den her hjemme også. Jeg liker den veldig godt men siden leiligheten vår er såpass liten, føler jeg at en hvit base passer best. Spesielt siden jeg bruker så mye farger ellers. 

Mandags morgen brettet jeg opp armene og fikk malt siste rest, så nå er både kjøkken, stue og soverom hvitt igjen.

Tirsdag satte jeg i gang med enda et malingsprosjekt. Med Vintage malingen fra panduro gikk speilet som var over sofaen fra å være brunt til å bli gult.

Gult er kult!

På onsdag skiftet sofaen farge også, så nå er hele stuen god som ny. Resultatet tenkte jeg å vise frem i morgen.

Tusen takk for at du titter innom meg her i min kreative verden.

Jeg ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Klem fra Engla

 

 

#nordiclight #nordsjö #nordsjømaling #maling #diy #interior #interiør #interiör #fargekart #gjørdetselv #blogg #kreativ #inspirasjon #diy #interiørblogg #fargeglede #skaperglede #fargerikt #fargekode #oppussing #fargerikt #panduro #stue #vintage #vintagemaling #gjenbruk