Her frotser vi i fargerik mat

Reklame | www.cellbes.no

Det er neimen ikke verst å være på slanker’n når man kan fråtse i ferske bær…

Eller det heter kanskje livsstilsendring.. Målet er ihverfall å gå ned noen kilo og bli der…

Ferske bær og cottage chees er sundt, kjempegodt og metter bra. Rene kinderegget rett og slett. Jordbæra synes jeg faktisk er best på denne tiden av året.

Både skjærefjøla og den fine jordbærduken er fra Cellbes. Skjærefjøla finner du her HER  og duken finner du HER 

Serviset er fra Rice

Ostepop’en er det eneste jeg ikke har funnet et godt alternativ for, og det er like greit. Tror det er viktig å kose seg med akkurat det man har lyst på i blandt også jeg, og med det mener jeg vel egentlig hver fredag “hihi”

I morgen er jeg klar for årets instatreff på Strømstad spa i Sveriege, derfor ønsker jeg deg like godt en riktig god helg nå.

Følg meg gjerne på facebook Englas kreativ verden  og på instagram englaskreativeverden  der oppdaterer jeg daglig med bilder fra min hverdag.

Klem fra Engla

#cellbes #rice #ricedk #bær #jordbær #bringebær #blåbær #cottagechees #sundtoggodt #slankekur #ostepop #instatreff #instagram #facebook #englaskreativeverden #fargerikt #interiør #kjøkken

Personlig trener på blå resept

For noen dager siden hørte jeg på radioen at de vurderer å tilby personlig trener på blå resept i Sverige. Om det er gjennomførbart vet jeg ingenting om, men jeg forstår virkelig hvorfor! Trening er bra for kropp og sjel og med en personlig trener har man en som motiverer, inspirerer og hjelper en på rett vei.

Selv er jeg så heldig å få hjelp av Casper, en flink og inspirerende trener som klarer å motivere meg til å gjøre selv de øvelsene jeg i utgangspunktet synes er gørr kjedelig.  

Ja, det koster både tid, penger og energi, men jammen er det verdt det!

Selv om jeg må gjøre jobben selv, “hihi”

I tillegg til å trene for å få bedre kondisjon og stramme opp kroppen litt (mye…), har jeg også et ønske om å gå ned noen kilo. Eller faktisk 10…! Så i tillegg til de to timene i uken jeg har med persolig trener, har jeg som mål å gå minst 10 000 skritt om dagen.

Nå har det gått litt over to uker og jeg synes det går lettere og lettere, men jeg må ærlig innrømme at det meste var vondt den første uken. Jeg ble nemlig fryktelig støl hihi

Tidligere har jeg stort sett bare deltatt på gruppetimer. Men etter en gratis veiledningstime med Casper, fant jeg fort ut at det ville være lurt å ha han som støttespiller en periode. Han gir meg også veiledning i forhold til kosthold.

Jeg skriver opp alt jeg spiser, sånn at han får en oversikt og kan hjelpe meg å justere. Men også for å bevistgjøre meg selv hva jeg faktisk spiser i løpet av dagen. Fargerik mat er sunn mat var det ei venninne som sa, og det tror jeg hun har rett i.

Nå er ostepoppen byttet ut med grønnsaker og dipp, ihvertfall på ukedagene hihi

Bor du i nærheten av Askim og ønsker deg en personlig trener kan jeg varmt anbefale deg å ta kontakt med Casper Poulsen. Du finner han på Family sports club i Askim.

(Casper Poulsen personlig trener heter siden hans her på facebook

Allerede etter 2 og en halv uke kan jeg merke at kroppen er i endring og det er så gøy!

Dette ble et litt annerleder innlegg fra meg, men jeg håper det er rom for litt fra denne delen av livet mitt her også.

Klem fra Engla

 

 

 

#trening #personligtrener #kosthold #sunnmat #fargerikmat #vekt #styrketrening #vektnedgang #kropp #askim #familysportsclub #casperpoulsen #treningsblogg

Gult er kult, eller hva?

Reklame | www.cellbes.no www.multitrend.no

Hvert år på denne tiden blir jeg inspirert til å bruke mere gult i interiøret. Det starter gjerne litt før påske og på slutten av året sier jeg ofte at jeg skal kutte ut alt det gule. Sånn var det i fjor også…, men nå er det på`n igjen “hihi”

Gult er for meg en skikkelig gladfarge, og jeg gleder meg til at alle de små gule blomstene popper opp i grøftekantene igjen. Akkurat nå er det lite som minner om vår. Det har faktisk begynt å snø ute igjen og jeg har fyrt opp i ovnen. En skikkelig nedtur etter de solskinnsdagene vi har hatt. Men, men jeg klager ikke, for med det flotte påskeværet tåler jeg litt gråvær nå altså.

Her har det hverken vært brøbaking eller den store oppdekkingen i dag, men i påsken hadde vi mange fine stunder rundt dette bordet.

Gullbestikket er fra Cellbes, og det finner du HER, tallerkenene er fra Multitrend og de finner du HER 

“Det ikoniske Lotus-mønsteret som pryder tallerkenen fra Arne Clausen Collection ble designet i begynnelsen av 1960-årene av den norske kunstneren Arne Clausen. Med sitt enkle og nærmest grafiske uttrykk ble Lotusmønsteret et av skandinavisk designs største internasjonale suksess. I samarbeid med Arne Clausens familie har Lucie Kaas produsert en kolleksjon av skåler, asjetter, talerkner mm i keramikk for å gi nytt liv til dette tidløse designet.”

Nå i kveld har jeg satt i gang en konkurranse med tema “HYGGE” på instagram hvor vinneren får et gavekort på 1000,- kroner, til å handle produkter i denne fine serien hos Multitred. Ta en titt HER for mere info om kunkurransen.

Nå er jeg klar for sofakroken. Endelig har jeg fått en hund jeg tåler 🤗 Den er ikke så veldig livat, men den sitter ihvertfall fint i sofaen i tilleg til at det er lite bry med lufteturer “hihi”
Er det flere som er allergiske mot pelsdyr? Den fine puten finner du hos www.cellbes.no

Følg meg gjerne på facebook Englas kreativ verden  og på instagram englaskreativeverden  der oppdaterer jeg daglig med bilder fra min kreative hverdag.

 

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Klem fra Engla 

 
 
 
 
 
#cellbes #gullbestikk #luciekaas #arneclausen #multitrend #fotokonkurranse #gavekort #interiør #hygge #borddekking #sofakroken #kjøkken #allergi #pelsdyrallergi #brødbaking

Påsken 2018 – en aldri så liten oppsummering

Reklame | http://melisdesign.no

Vips så var denne påsken over.🤗 Må si værgudene har levret, så jeg har prøvd å nyte etter beste evne.

Masse utetid, men også mye innekos. Min elste sønn og kjæresten hans tok turen hit til Spydeberg fra Namsos. Det er alltid like stas, for på grunn av avstanden er det ikke så ofte vi treffes.

Det har blitt gode måltider med den lille flokken min samlet.

Serviettene har min kjære nabo sydd til meg. De er sydd av linstoff og etterpå har jeg farget de med tekstilfarge fra Panduro.

Det har vært rom for kreative sprell…

pilketurer og måltider rundt bålet, masse latter og gode samtaler.

Denne gangen ble ikke avskjeden så vond og trist som den pleier, for allerede neste helg treffes vi igjen. Da er det duket for barnedåp for mitt lille barnebarn.

I den forbindelse vil jeg komme med et lite tips.

For et par uker siden var jeg på boligmessa på Hellerudsletta og der traff jeg to koselige damer (Merethe og Linn) som sammen har gitt ut en barnebokserie. Jeg falt pladask for de skjønne bøkene og skjønte fort at dette måtte bli en del av gaven til lille Oleander. De skjønne bøkene blir også som små fotoalbummer med plass til personlige bilder, og hovedpersonen i boken er barnet selv. 

Jeg var jo ikke akkurat på utkikk etter barnebøker da jeg var på messa, men det er en mening med alt sies det og det tror jeg virkelig det var denne gangen også. 

Dermed går dagens fremmsnakk til Melis Design og de flinke damene som står bak de skjønne bøkene. 

I morgen er hverdagen her igjen, og for å være ærlig synes jeg det er helt greit .
Påsken har virkelig vært fantastisk, men uten hverdagene hadde jeg nok ikke verdsatt den like mye. 

Har du hatt en fin påske?

Jeg ønsker deg en riktig god natt og en fin morgendag!

Klem fra Engla

 

#påske #påskekos #borddekking #familie #mamma #barnebarn #barnebøker #diy #englaskreativeverden #linservietter #melisdesign #pilking #bål #pinnebrød #søm #håndarbeid #interiør #roser #kreativ #panduro