Personlig trener på blå resept

For noen dager siden hørte jeg på radioen at de vurderer å tilby personlig trener på blå resept i Sverige. Om det er gjennomførbart vet jeg ingenting om, men jeg forstår virkelig hvorfor! Trening er bra for kropp og sjel og med en personlig trener har man en som motiverer, inspirerer og hjelper en på rett vei.

Selv er jeg så heldig å få hjelp av Casper, en flink og inspirerende trener som klarer å motivere meg til å gjøre selv de øvelsene jeg i utgangspunktet synes er gørr kjedelig.  

Ja, det koster både tid, penger og energi, men jammen er det verdt det!

Selv om jeg må gjøre jobben selv, “hihi”

I tillegg til å trene for å få bedre kondisjon og stramme opp kroppen litt (mye…), har jeg også et ønske om å gå ned noen kilo. Eller faktisk 10…! Så i tillegg til de to timene i uken jeg har med persolig trener, har jeg som mål å gå minst 10 000 skritt om dagen.

Nå har det gått litt over to uker og jeg synes det går lettere og lettere, men jeg må ærlig innrømme at det meste var vondt den første uken. Jeg ble nemlig fryktelig støl hihi

Tidligere har jeg stort sett bare deltatt på gruppetimer. Men etter en gratis veiledningstime med Casper, fant jeg fort ut at det ville være lurt å ha han som støttespiller en periode. Han gir meg også veiledning i forhold til kosthold.

Jeg skriver opp alt jeg spiser, sånn at han får en oversikt og kan hjelpe meg å justere. Men også for å bevistgjøre meg selv hva jeg faktisk spiser i løpet av dagen. Fargerik mat er sunn mat var det ei venninne som sa, og det tror jeg hun har rett i.

Nå er ostepoppen byttet ut med grønnsaker og dipp, ihvertfall på ukedagene hihi

Bor du i nærheten av Askim og ønsker deg en personlig trener kan jeg varmt anbefale deg å ta kontakt med Casper Poulsen. Du finner han på Family sports club i Askim.

(Casper Poulsen personlig trener heter siden hans her på facebook

Allerede etter 2 og en halv uke kan jeg merke at kroppen er i endring og det er så gøy!

Dette ble et litt annerleder innlegg fra meg, men jeg håper det er rom for litt fra denne delen av livet mitt her også.

Klem fra Engla

 

 

 

#trening #personligtrener #kosthold #sunnmat #fargerikmat #vekt #styrketrening #vektnedgang #kropp #askim #familysportsclub #casperpoulsen #treningsblogg
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg