Gammel kommode blir god som ny

Denne uken fant jeg frem malingsrulla igjen, for tidligere i sommer fikk jeg denne flotte kommoden av ei venninne.

Jeg pleier nesten alltid å la møblene stå litt før jeg setter igang, for da får jeg tenkt meg litt om. Denne har stått ekstra lenge, men denne uken fikk jeg plutselig en ide om hvordan jeg ville ha den.

Da jeg fikk den var den malt i rødt hvitt og blått. I tillegg til det at den minnet om det norske flagget minnet kommoden meg om da jeg var lita, for da hadde vi sånne.

Denne gangen har jeg kun brukt malingsrester. Blått er flott har jeg hørt, så etter to-tre strøk ble den riktig så flott, hihi

Jeg valgte å beholde beina orginale, for å få litt kontrast

Trinn for trinn beskrivelse og malingskoder skal jeg skrive om i et eget innlegg i løpet av helgen.

Denne søte Tassen flyttet inn hos meg denne uken. Hvis du er på instagram, har du muligheten til å vinne en lik Tassen skål. For i samarbeid med en butikk som heter Fiona har jeg giveaway med trekkning 16 september.

Nå er skåla mi fylt med ostepopp og jeg er klar for sofakroken.

Ønsker deg en superduperfin fredagskveld!

Har du lyst til å følge meg på facebook finner du meg på Englas kreative verden og på instagram finner du meg på @englaskreativeverden Der oppdaterer jeg daglig med bilder fra min kreative verden.

Klem fra Engla

#gjenbruk #retro #maling #oppussing #teak #diy #interior #interiør #interiör #gds #hobby #mydesign #gjørdetselv #blogg #kreativ #inspirasjon #norgesglass #interiørblogg #fargeglede #skaperglede #fargerikt #jotunlady #kommode #diykommode #ladyinteriør #oppussing #giveaway #fargerikt #konkurranse #tassen #tassenskål #engla #englaskreativeverden

Ups, I did it again…! Bananas med malingsrulla…

Ja mange vil nok si det, og det er jo sant. Jeg elsker farger og det meste i leiligheten vår har jeg “fargelagt”

Denne vakre fargen som har blitt en av mine favoritter heter Tropeō og det første malingsprosjektet ble en gammen pinnestol,

også enda en pinnestol. Til slutt “måtte” jeg bare male kjøkkenbordet også.

Kjøkkenbordet fant jeg på bruktbutikken til 150,- kroner. Da jeg kjøpte det var det grønnbeiset. Sånn som det var på 70-tallet. Ikke akkurat min stil, så jeg startet med å male det hvitt med grønne “sokker”, men fant fort ut at jeg ville male hele bodet.

Det er en klaff i midten, så hvis jeg fjerner den blir det et lite rundt bord med plass til fire stoler rundt.

Lysestakene på bordet er det også jeg som har satt farge på. De er to messinglysestaker som jeg har spraymalt og på bildet under har jeg spraymalt et norgesglass.

En ting er ihvertfall helt sikkert og det er at farger gjør meg glad, hihi

Liker du å omgi deg med farger?

Tusen takk for at du titter innom meg i min kreative verden

Har du lyst til å følge meg på facebook finner du meg på Englas kreative verden  og på instagram finner du meg på @englaskreativeverden  Der oppdaterer jeg daglig med bilder.

 

Klem fra Engla

#gjenbruk #spraymaling #maling #oppussing #tropeö #diy #interior #interiør #interiör #gds #hobby #mydesign #gjørdetselv #blogg #kreativ #inspirasjon #norgesglass #interiørblogg #fargeglede #skaperglede #fargerikt #amsterdamspray #kjøkken #fargekode #ladyinteriør #oppussing #flügger #fargerikt