Den som venter på noe godt…

Reklame | www.kremmerhuset.no

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves sies det, og det er nok Kevin fullstendig klar over. Selv om jeg er veldig allergisk mot pelsdyr, pleier jeg innimellom å invitere Kevin, naboens hund inn på fotoshoot. Han slikker seg om munnen bare han ser meg, så han vet nøyaktig hva som venter han da han kommer inn.

Den blir litt venting, men jammen er det god når ostepopèn førs blir servert.

Mon tro om det er noen smuler her…

Men nei da, det er vel bare og vente, og imens tester han like gjerne den nye velourkrakken vår også. Den er fra Kremmerhuset og har fort blitt vår nye favoritt. Selv 6-åringen bruker den masse. Den har nemlig perfekt høyde for legobygging har jeg skjønt. Den heter “Puff Evelura” og du finner den HER

Nå er det vel på tide og si vær så god forsyn deg til Kevin, men først vil jeg ønske DEG en fin fredagskveld!

Klem fra Engla

#puff #kremmerhuset #velourpuff #velour #hund #kevin #interiør #interiørblogg #stue #fargerikt #fargerikehjem #englaskreativeverden #ostepop #godbit #allergi #pelsdyrallergi

Bedre sent enn aldri…

Reklame | www.cellbes.no

I går kveld fikk jeg endelig somlet meg til å henge opp mine nye gardiner. Jeg bestilte de for to mnd siden, men har vært så usikker på fargen… Skal jeg sende de i retur, eller skal jeg ikke…Hadde egentlig sett for meg grønne velour gardiner, men ende opp med disse i gull fra Cellbes  De finnes i grå, petrol, fersken og gullfarget. Du finner de HER  

Tidligere hadde jeg mørkeblå velourgardiner, men de passet absolutt ikke, så de ble bare skøvet frem og tilbake, og ble i veien samme hvor de hang “hihi”  Sent i går kveld fant jeg altså ut at jeg skulle skifte, så i dag var det spennende å stå opp for og se hvordan det så ut i dagslys. Jeg ble egentlig veldig fornøyd med resultatet.

Jeg vet at det er mange som ikke bruker gardiner, men jeg føler at det blir lunere og koseligere her med gardiner. I tillegg til at jeg faktisk bruker dem. Vi bor i første etasje i et borettslag, med naboer som går forbi, så når kvelden kommer synes jeg det er fint å kunne trekke for gardinene.

Bruker du gardiner?

I går var jeg på leting etter en rund duk, og det var nærmest umulig å oppdrive. Joda, det fantes noen, men da var det voksduk, eller hvit blondeduk… Det jeg egentlig ønsker meg er en linduk, men jeg fant alså ingen runde, og til slutt endte jeg opp med denne fra Jysk. 3 meter til 60 kroner. Billig og bra! 

Putene, lysestakene, koppene og “fatet” er fra Dorothea

Jeg ønsker deg en fin kveld!

Klem  fra Engla 

Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her→ Englas kreative verden ← og på instagram finner du meg her →englaskreativeverden← 

 

#cellbes #gull #gardiner #stue #borrettslag #velourgardiner #velour #fargerikt #makroner #dorothea #interiør #nettbutikk #løpogkjøp #nettshopping #shopping #jysk #nervøsfløyel

Kjolen som sier JA!

Reklame | www.dorothea.no

I helgen var jeg på vakre Strömstad spa. Sammen med 60 andre damer deltok jeg på Instatreff Norge sitt tredje arrangement. (jeg har vært med på alle “hihi”) En fantastisk helg fylt av gode møter, gode samtaler, masse latter, og selvfølgelig masse inspirasjon.

Jeg er titt og ofte innom instagram og det var der jeg fant forløperen til denne kjolen…. Det dukket nemlig opp et bilde av en vakker bluse som jeg falt pladask for. Nettbutikken som solgte den heter Dorothea. De har butikk på Nesbru og Moss i tillegg til nettbutikken. 

Det var da jeg satt og tittet i nettbutikken, jeg fikk se at de hadde kjole med de vakre armene. Da viste jeg at denne MÅTTE jeg bare ha. Denne kjolen sto det Engla på!

Jeg elsker kjoler med disse armene, de er rett og slett “meg”, så når jeg først var innom Dorothe måtte jeg prøve en kjole fra SECRETSbyB også.

Temaet for årets instatreff var kvinnelige gründere og en av de som fortalte sin gründerhistorie var Benedikte Bruknappned, damen bak SECRETSbyB. Vi bærer alle på våre historier og hennes var virkelig sterk og rørende, men også veldig inspirerende.

Hvis du er på instagram vil jeg tipse om at jeg i samarbeid med Dorothea har giveaway på denne flotte hylla frem til onsdag 7 mai.

Til slutt vil jeg bare få takke alle som bidro til at helgen på Strömstad Spa ble så fantastisk. Tusen takk til @mint_agency for lærerikt foto og styling kurs. Tusen takk til @dinindredrivkraft for et fantastisk kickass foredrag. Tusen takk til @interiorarkitekten @secretsbyb @designemmasjodin og @skottenstua for at dere sto frem og delte deres inspirerende, engasjerende og veldig gripende gründer historier. Tusen takk for alle de fine gavene jeg fikk i goodiebagen..e… Ja vi fikk faktisk tre stk “hihi” 

Sist men ikke minst tusen takk til fineste @hanne_paalandet @hverdagslykkelise @snuppedupp for nok et fantastisk arrangement.

Jeg er så takknemlig over å få oppleve helger som denne!

Følg meg gjerne på instagram englaskreativeverden  der oppdaterer jeg daglig med bilder fra min hverdag.

Klem fra Engla

#instatreff #instatreffnoerge #instatreff2018 #doeothea #kjole #kjoler #mote #fashion #strömstadspa #sverige #inspirerende #engasjerende #gripende #gründer #kvinnligegründere #girlpower