Tidenes bingofest gikk av stabelen 28.05.2016

Ja i går var det duket for bingofest. Noen hadde aldri prøvd det før, noen hadde så vidt prøvd og noen var drevne bingospillere.

Bingospillet ble sponset av Sprell, men ikke nok med det! Det ble sendt med budbil for å nå frem til festen. Snakk om service! Så tusen, tusen takk til Sprell  

Utgangspunktet for festen, var å få til en kveld sammen med denne herlige gjengen. Bare se på dem! De troppet opp i de mest fargerike klærne de kunne oppdrive, for som de hadde blitt enige om  “vi skal jo tross alt på fest hos Engla i hennes fargerike verden”. Er de ikke skjønne? hihi

På bordet sto bingospillet klart, men først var det mat.

Det er visst ikke bare jeg som er glad i å ta bilder ser jeg, for damene måtte også forevige “godterikiosken”

Mette i magen var vi klare for bingo. I stedet for å rope BINGO hadde jeg kjøpt inn sånne blåser som man ofte har i barneselkaper,
og det slo virkelig an. Sånn blir det da man gir barneleker til voksne damer. hihi

 

Til festen laget jeg bl.a popcorn med havsalt, smeltet kokesjokolade og tuttifrutti,

og som du ser hadde vi masse godteri. Til og med Popcornboden fra lykkelite`s 4-årsdag ble rotet frem igjen.

Til slutt et bilde av ei veldig fornøyd bingovertinne.


 

#interiør #fest #bing #bingofest #jentefest #venninner #fargerikt #englaskreativeverden #sprellbutikkene #sprell #temafest #sponset #popcornmedtuttifrutti #popcornbod #party

Så ble det Johan og meg…

ihvertfall for en stund…

Som jeg tidligere har fortalt har jeg bestilt meg sofa fra Sofacompany. En petrolfarget veoursofa som heter Anne.

Denne uken kom både sofaen, de to stolene og puffen jeg hadde bestilt.

Men, gjett om jeg ble lang i maska da jeg åpnet pakken og fikk øye på noe grått.. For i den store pakka var det nemlig en sofa med navn Johan.

Jeg hadde altså fått feil sofa. Lageret i Danmark hadde plukket Johan ved en feiltagelse. En menneskelig feil og etter å ha vært i samtale Sofacompany ble vi enge om at jeg kunne låne Johan til jeg får min Anne om et par uker.

Det er det jeg kaller servise. Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe tenker jeg, for det er slettes ikke værst å sitte i denne sofaen heller. Kjempefin er den også, så jeg takker og bukker og er ikke i tvil om at Sofacompany er og blir en av mine favorittbutikker.  

 

Nå er ostepoppskålene fylt opp og lykkeliten og jeg er klare for fredagskosen.

Jeg ønsker deg en riktig god helg!

Klem fra Engla

Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden

Perlepyntet til 17 mai

Gratulerer med dagen! 

Eller som de sier her i Spydeberg: “hipp hipp heisann hurra, for Norge har bursdag i dag” *hihi*

Her har jeg perlet det norske flagget i alle varianter. Noen små som jeg festet til tannpirkere og pyntet muffinsene med. Noen litt større som jeg festet grillspyd på, ble blomsterpinner. Pinnene har jeg festet med limpistol.

Saftglassene måtte også ha flagg og disse er veldig praktiske å bruke da vi sitter ute.

Her har solen skint fra en skyfri himmel, vi har gått i tog og lykkeliten har fått spise alle de isene han har ønsket seg. Litt sliten, men veldig fornøyd etter en innholdsrik og herlig dag, er jeg klar for å tilbringe resten av kvelden i sofakroken.

Jeg ønsker deg en fin kveld og håper dagen din har vært god.

Klem fra Engla

 

#perling #hamaperler #diy #hobby #17mai #diy17mai #diy17maipynt #gjørdetselv #mammablogg #hobbyblogg #familie #muffins

Teller dager til min nye sofa kommer…

Først av alt vil jeg takke for alt engasjementet rundt blogginnlegget “sofa til salgs”. Jeg har nemlig hatt litt av en runde før jeg klarte å bestemme meg for “den rette” sofaen og er veldig takknemlig for alle gode råd og innspill fra dere. 

Jeg har sett på mange sofaer, men da jeg fikk øye på den gule sofaen fra Sofacompany.com og det var kjærlighet ved første blikk…! Etter å ha tatt en titt i nettbutikken deres var jeg ikke i tvil om at det var der jeg ville finne drømmesofaen. For de har mange fine.

Selv om jeg elsker gult var det ikke bare fargen jeg falt for. Det var like mye fasongen, så nå har jeg landet på den samme sofaen, men i en annen farge.

Etter å ha studert stoffprøvene bestemte jeg meg til slutt for en i petrolfarget velour. Dette er en av nyhetene hos Sofacompany.com og jeg tror den vil passe fint her.

Så nå er jeg spent på hva du synes *hihi*

Jeg ønsker deg en fin fredag og en riktig god helg!

Klem fra Engla

 

#sofa #sofacompany #nysofa #veloursofa #interiør

Mitt nye kjøkken tar form

Forrige uke satte jeg opp nye hyller på kjøkkenet, eller det vil si jeg begynte å sette opp de nye hyllene.

Det er nemlig ikke så lett å klare alt selv…

Du vet…, den følelsen, da du står der og balanserer med hylla, vateret og målebåndet. Svetten renner og du er klar for å sette et merke der neste skrue skal festes…Men hvor f… ble det av blyanten…

Kan du se det for deg?  Det ble noen stygge ord underveis, men nå er to av fire hyller på plass.

Hyllene er fra A-møbler. A-møbler har akkurat åpnet nettbutikk, men siden det bare er en times kjøring herfra dro jeg og hentet de selv.

Jeg hadde nesten “glemt” A-møbler, helt til jeg fikk se noen bilder på instagram, for der de har nemlig en konkurranse gående hvor man kan vinne valgfrie møbler/interiør hver mnd. Jeg var ofte innom A-møbler på Alnabru da min datter var lita, men det er nok over 20 år siden..

Derfor var det ekstra stas å dra dit nå. De har utrolig mye fint. Et brett utvalg som gjør at de fleste finner noe i sin stil, så derfra er det vanskelig å gå tomhendt *hihi*

Ta gjerne en titt på facebooksiden min Englas kreative verden og instagramkontoen min englaskreativeverden. Der legger jeg daglig ut bilder fra min kreative hverdag.

Det var også på instagram jeg oppdaget de kule gule hyllene fra a-mobler

Tusen takk for at du titter innom meg og min kreative verden 

Jeg  deg en fin kveld! 

Klem fra Engla

 

#gulterkult #interiør #kjøkken #hyller #gulehyller #gulhylle #amobler #instagram #englaskreativeverden #farcebook #konkurranse #giveaway #vinn #nettbutikk

Forbudt kjærlighet…

Jeg vet alt om kjærlighet ved første blikk. Har opplevd det flere ganger…. Den typen kjærlighet som gjør deg varm om hjertet og får deg til å smile bare ved tanken. Det opplevde jeg igjen i går og er rett og slett hodestups forelsket. Men vet at det bare må bli med det.

Bare se på disse skjønne nøstene…

De er jo rett og slett til å spise opp.

Jeg har alltid vært veldig glad i dyr og vokste opp med katter. Men jeg er desverre blandt de som er veldig allergisk. 

Jeg har hatt både katt og hund, fugl og fisk. Til og med rotte og mus har jeg prøvd, men selv det reagerer jeg på…

Disse skjønnhetene er tre uker gamle og jeg ble helt fortapt da lykkeliten og jeg var på besøk hos min venninne i går. Hadde det ikke vært for allergien hadde jeg garantert ville hatt en av disse to, eller begge… *hihi*

Bare se så skjønne de er 

Er du glad i dyr?

Da min venninne sendte meg snap rett etter at kattungene ble født ble jeg så rørt. De bittelille skapningene som lå tett inntil mamman sin. De er jo to små mirakel.

Det er neimen ikke rart at mamma Melis passer godt på disse skattene. Hun lå og malte hele tiden da vi satt der og var tydelig stolt over barna sine.

Nå har jeg et spørsmål til deg: “har du noen erfaring eller kjennskap til såkaldte allergivennlige katter, hunder eller andre husdyr”?

Jeg ønsker meg så veldig et husdyr igjen. Ikke bare for min egen del, men også for lykkeliten.

Ønsker deg en fin dag fylt av kjærlighet og magiske øyeblikk!

Tusen takk for at du titter innom 

Klem fra Engla  

Min facebookside finner du her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden

 

 

#forbudtkjærlighet #kjærlighet #dyr #katt #husdyr #allergi #allergisk #kattunger #nyfødt #allergivenlig #lykkeliten #magisk