Vårt nye kjøkken

Reklame | www.cellbes.no

Eller… kjøkkenet er forresten langt fra nytt, men møbler og interiør er stadig i forrandring. Bordet som var hvitt da jeg kjøpte det, ble malt grønt, for så å bli malt hvitt igjen.. ja” sånn går no dagan”..

Stolene har også blitt byttet ut og de har jeg faktisk ikke tenkt å male *hihi*  Jeg har ønsket meg de lenge og la inn fast søk på Finn, sånn at jeg skulle bli varslet hver gang det kom noen for salg. De to første kjøpte jeg for mange mnd siden og for en uke siden fikk jeg endelig tak i fire til. Da hadde jeg nesten gitt opp håpet. Stolene passer like fint ute som inne og siden  leiligheten vår er såpass liten synes jeg det virker mye luftigere her med disse stolene.

Den rosa lampen vi hadde over bordet har blitt byttet ut med en lyslenke fra Cellbes. Tidligere hadde vi den hengende på veggen, men jeg synes den gjorde seg i taket også. De har flere forskjellige å velge mellom. I tillegg til den jeg har på kjøkkenet, kjøpte jeg noen fargerike som jeg har tenkt å henge i taket på uteplassen vår. Du finner lysslyngene HER

Jeg elsker alle mulighetene gjenbruk gir  og takket være bruktbutikker, kjøpes og selges grupper på facebook, finn.no o.l er det mulig gjøre store forandringer med små midler. Hos oss tror jeg faktisk det bare er sofaen og madrassene vi sover på som er kjøpt nytt. Resten er en salig blanding av bruktfunn.

Kjøper du møbler og interiør brukt?

 

#gjenbruk #bruktfunn #kartell #cellbes #lysslynge #fargerikt #maling #male #kreativ #malingstips #retro #finn #bruktbutikker #bruktbutikk #
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg