Nå har jeg foreviget solsikkene

Reklame | Elitefoto

Vel.., det er ingen hemmelighet at jeg elsker solsikker. Ikke bare er de gule. Men de lyser opp som små soler og gjør meg rett og slett glad.

Jeg har lenge drømt om å få komme til et sted som tilbyr selvplukk av solsikker, og for en uke siden gikk drømmen i oppfyllelse. Det gikk nemlig opp for meg at de tilbød det hos Tomtermais. Der har de gårdsbutikk og selplukk av grønnsaker og SOLSIKKER.

Gjett om dette var gøy!?

Det ble rett og slett et av sommerens høydepunter og en opplevelse for livet. 

Best av alt er at jeg nå har foreviget noen av solsikkene, for i sammarbeid med Elitefoto har jeg fått forstørret et av bildene jeg tok på gården.

Her går det unna i svingene, så en knapp uke etter at jeg tok bildet, hang det på veggen hjemme hos oss.

Det er  trykket på en aluminiumsplate. Aluminiumbildene fra Elitefoto har en matt overflate som sørger for at det ikke blir gjenskinn. Alle detaljer blir da klare og bildet får et dempet uttrykk, som fremhever bildet som helhet. 

Aluminiumsbildene blir produset i Norge og levert til din nærmeste butikk, så da slipper man fraktutgifter også. Denne uken (t.o.m. 19 august) får man 30 % rabatt på aluminiumsbilder over 40*60.

Ser du at solsikkene strekker seg mot lyset? Det var flaks, for det hadde jeg ikke tenkt på før det kom opp på veggen “hihi”

Ble det ikke fint?

 

Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag og håper du har hatt en fin start på den nye uken!

Klem fra Engla

#solsikker #solsikke #aluminiumsbilde #elitefoto #yorkshireterrier #yorkshire #terrier #stueinspirasjon #foto #styling #selvplukk #gårdsbuktikk #interiørfoto
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg