I belive in pink

Rosa er en av mine favorittfarger og som eneste høna i haneflokken her hjemme må jeg kompensere med rosa, masse rosa!

Discokrusene og shimmervinglassene fra Lagerhaus måtte jeg bare ta med meg da jeg var der for noen dager siden! De passet perfekt til det rosa serviset mitt fra Rice 

Det er flere som har spurt meg hvor duken er fra og det skjønner jeg godt. Rund spisestueduk har nemlig vist seg å være veldig vanskelig å få tak i. Så etter å ha vært innom alle tenkelige butikker uten å finne en eneste rund duk, endte jeg til slutt opp hos Panduro. Der fant jeg dette gullstoffet, som jeg klippet til selv.

Gullbestikket er fra Cellbes og det finner du ved å trykke her .

Jeg har så smått begynt å pynte litt til jul, men adventskalender til barna og julegaver har jeg ikke kommet i gang med enda. Også jeg som hadde tenkt å være tidlig ute i år….også! 

Planen var å prøve å få kjøpt litt gaver på “Black Friday”, men da jeg fikk se kaoset på kjøpesenteret valgte jeg å droppe hele greia.

Nå skal jeg bake pepperkaker med barna, men først vil jeg ønske deg en herlig kveld.

Ta gjerne en titt på facebooksiden min Englas kreative verden og instagramkontoen min englaskreativeverden. Der legger jeg daglig ut bilder fra min kreative hverdag.

Klem fra Engla

#rosa #pink #borddekking #cellbes #lagerhaus #ricedk #panduro #borddekkingstips #discokrus #interiør #spisestue #rund #duk #gullduk
4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg