Bordet er dekket…

Reklame | Cellbes

Har du blitt bitt av julepyntebasillen og tatt frem litt julepynt enda? Det har jeg, ihvertfall bittelitt… Jeg vet at det er veldig tidlig, men blir så revet med av alle de fine bildene jeg ser på instagram av julepyntede hjem. Så når jeg fikk nytt service og bestikk fra www.cellbes.no i  posten, måtte jeg prøve meg på litt borddekking i dag.

Serviset finnes i hvitt, grått og svart. Jeg har det hvite fra før og er veldig glad i det. Men nå når vi har flyttet og trenger større servise valgte jeg det sorte. Du finner det “HER” 

Gullbestikk fra Cellbes har jeg faktisk også fra før, men det var blankt. og Denne gangen valgte jeg matt og det er såååå fint! Bestikket finner du “HER”

Her er det gull og glitter som gjelder. Bordkortene er formet som julekuler… Runde duker har vist seg å være så og si umulig å oppdrive, så her valgte jeg til slutt å bruke en fløyelsgardin.

Nå mangler det bare noe å servere og noen å servere hihi
Eller rettere sagt, nå er det bare å rydde opp etter meg, men jeg vet ihvertfall hvilket servise jeg skal ta frem neste gang vi får middagsgjester..

Neste gang tror jeg at jeg skal fortelle litt mer om oppussingen her. Dette rommet er på langt nær ferdig og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er så god på å leve i et oppussingskaos. Men nå skimter jeg en ende, ihvertfall på dette rommet… og det er godt 

Jeg ønsker deg en herlig kveld og er veldig glad for at du tittet innom meg!

Klem fra Engla

#borddekking #cellbes #bordpynt #interiør #oppussing #gullbestikk #jul #julepynt
3 kommentarer
  1. Så koselig og vakkert! Ja, det blir fristende med litt juleting, men mange viser jo det i fra i fjor skjønner jeg, så de venter vel de også på å få starte. Gleder meg til å pynte opp.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg