Hjelp meg å velge ut EN blant lesernes kreative gjenbruksprosjekter (Her er det masse inspirasjon og hente)

Gjenbruk er gøy!!!

Ekstra gøy er det at flere av dere ville dele deres ideer med meg og resten av mine lesere. Det begynner å bli en stund siden jeg viste det frem første gangen, men jeg har ikke glemt de flotte og kreative bidragene dere har sendt meg.

Nå ber jeg alle dere som leser om å hjelpe meg å plukke ut EN som skal få en liten overraskelse i posten. 

Her kommer det en reprise av alle de flotte bidragene:

1) Line Feten med bloggen I et lite Norgesglass

“En solskinnslørdag gikk med til et lite gjenbruksprosjekt. Noen gamle paller, en del skruer, hammer og en drill ble til nye blomsterkrukker på stabburet. Det var et hyggelig helgeprosjekt mellom meg og samboer  – og vi får si oss fornøyde med resultatet. Jeg elsker gjenbruk, spesielt der jeg har mulighet til skape noe – det gir meg inspirasjon og glede i hverdagen.”

2) Bente med bloggen stussli.blogg.no “Fra duk til Mariaskjørt – Stusslifruen har kalt skjørtet for Mariaskjørt, fordi duken kom fra vår fine nabo med samme navn.

 

3) Neste er fra Connie med bloggen fruensvilje.blogg.no
“Siden jeg har blitt inspirert av deg ,så måtte jeg på bruktbutikken og finne noen skatter :)) Så i går fikk to vaser og en skål nytt liv i heimen :)) Jeg falt for dei vakre formene og nydelige detaljene og med litt farge ble det noen vakre detaljer i stuen :))”
4) Liss Waldenstrøm har sendt inn bildet av denne flotte lampen. “Denne laget jeg i fjor, og jeg tror den kosta meg ca 20 kr totalt, da alt er i fra loppemarked.

5) Mona Nordstokke “fekk av naboen en del ting i messing og synte det ikkje var noko å ha men fine var tingene. Så eg har spay malt ting som var i messing. Og dei blei veldig fine når det blei spayet med svart farge”

6) Lisbeth med bloggen  http://lisbethpedersen.blogg.no Gammel trapp, Nymalt trapp: Trappen har stått siden huset ble bygget i 1970. Ett strøk heftig grunning på trapp og gelender. Gulvmaling på trappetrinn, oljemaling på gelender. Selvklebende Trappetrinnstepper, dette tok jeg på for at malte trapper blir veldig glatte.

7) Kjersti med bloggen kjerstisandnes.blogg.no  “har laget en god del vinyl-skåler. Med plater som ingen ville ha. Og da mener jeg f.eks den bunken jeg fikk fra min fars gamle tante? De platene hadde bare aldri blitt spilt! Eller plater man kjøper på loppis. Mine gamle lp-plater skal beholdes som de er! Men absolutt kule skåler.

8) Kristin Kongsli Eker “Vindu fra vårt tidligere hus som nå er familiens memotavle.?”

9) Hei Engla “Har sydd denne vesken av friele kaffeposer. Sydd glidelås i topp og på lomme foran. 🙂 Mvh.

10) Marit Stette – “Her er mitt lille gjennbruksbidrag – hermetikkboks , glass og restegarn”

 

11) Hildegunn Hegna – “Tenkte å dele noe av det jeg driver med. Jeg ar en egen side på facebook som heter Hilder´s hobbyside der jeg legger ut diverse jeg lager og selger. Her er det både gjenbruk og diverse andre ting jeg får tips om eller leser om på nett. Tar også i mot bestillinger. Bordskåner som er laget av bruskorker som er heklet rundt. Drømmefanger av gammel hekla brikke, ståltråd, tøyremser og perler og norgesglass som er hekla rundt og pynta litt.”

 

12) Frodith med bloggen frodith.blogg.no: Etter inspirasjon fra Engla blant annet måtte også JEG lage en fillerye..Foreløpig litt små…men de kommer seg..

13) Connie “Ville gjerne dele noen av de tingene jeg og samboeren har laget. Bordplaten på spisestuebordet er laget av gamle gulv. De pusset vi helt ned så, all gammel lakk var borte, så brente vi det med en gassbrenner, pusset av med en stålkost og vasket det. Så brukte vi hvitolje tilslutt:) Føttene er av et gammelt bord, som vi malte hvite. Stuebordet er av samme materiale på toppen, mens resten ble kjøpt nytt. Her er det lik fremgangsmåte som på spisebordet:) Knaggrekka er av gammel pallkarm. De ble bare vasket og hengt opp:) 
14) Her kommer mitt bidrag til utfordringen din. Baderomsinnredning laget av et gammelt bord, skap laget av plater fra noen garderobeskap som skulle kastes og gamle vinduer. Søppeldunken blir brukt som skittentøydunk. 

Klem fra kjempelykkeligmamma.blogg.no

15) “Jeg vil gjerne henge meg på utfordringen din og slenger med to forskjellige prosjekter :)? Ett av dem er en av julestrømpene jeg sydde til jul i fjor, som opprinnelig var et rødt teppe fra IKEA og litt reste-blonder fra et annet prosjekt. Det andre jeg vil dele er to toalettvesker som er sydd av stoff fra noen skuffer jeg pleide å oppbevare nytt av metervarer (stoff) og glidelåser før jeg måtte kvitte meg med dem grunnet passmangel.??Mvh,  Kristine Fiksdal med bloggen fixndesign.blogg.no

 

Tanken bak utfordringen var å dele litt av de kreative prosjektene vi holder på med, og samtidig få noen nye ideer. På en måte blir det kanskje helt feil å skulle prøve å velge en favoritt, men en del av utfordringen er at “vinneren” får en liten ting i posten.

Hvilken av ideene falt du mest for?

Er det noe av dette du kunne tenkt deg å lage selv?
Her er ingen vinnere og tapere, for alle er utrolig flinke og kreative på hver sin måte, men kan du hjelpe meg å velge ut en som skal få en overaskelse i posten?
Du trenger ikke begrunne svaret ditt, men kun si hvilken av ideene du liker best, eller hvilken av tingene du falt mest for akkurat nå?
Bare skriv et av tallene fra 1-15.
Fristen for å “stemme” setter jeg til i morgen kveld kl 22.
Nok en gang, Tusen, tusen takk for alle flotte bidrag! 

Ønsker DEG en herlig dag!

Klem  fra Engla


Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden

#utfordring #konkurranse #interiør #gjenbruk #ide #diy #sds #hobby #ideer #søm #gjørdetselv #premie #kreativt #kreativ #hekle #redesign #røft #tøft #søtt #paller #tips #inspirasjon #møbler #diymøbler #reuse #håndlaget #håndarbeid #dekor #interiørblogg #blogg #hobbyblogg
38 kommentarer

Siste innlegg