Nymalt soverom

(sponset innhold)

Forrige uke malte jeg soverommet mitt. Siden du kanskje ikke har sett hvordan det var her tidligere legger jeg ved et førbilde også.

Det var svart og rosa med en snorrett overgang mellom fargene. Jeg synes det ble så mørkt og tungt der inne med svart, så jeg har lenge tenkt å gjøre noe med det…. men ikke helt hva…

Hvitmalingen hadde jeg allerede stående og siden “problemet” var at jeg synes det ble for mørkt der inne, følte jeg at det var et lurt valg å gå for hvitt. Malingen jeg har brukt er den samme som jeg brukte på kjøkkenet for en stund siden. Den heter Nordic Light og er  Nordsjø sin egen unike blanding.

På Nordsjø sin hjemmeside kunne jeg lese følgende:

“Nordic Light er vår hviteste helmatte veggmaling for innendørs maling. Takket være den unike Lumitec teknologien reflekterer Nordic Light opptil 40 % mer lys. Dette gjør at rommet virker lysere og dermed at belysningen kan reduseres med opp til 20 %, men likevel bli oppfattet som like lyst. Dette gir en energisparende effekt.”

Denne gange valgte jeg å male overgangen mellom det hvite og det rosa på frihånd, og er uten tvil mye mer fornøyd. 

Med nymalte vegger måtte jeg jo også ha nytt sengetøy, og det fant jeg hos www.cellbes.no 

Det var så fargerikt og fint og selv nabohunden Kevin synes det er deilig å ligge her hihi

Sengetøyet finner du HER 

Denne uken har jeg holdt på med tre forskjellige prosjekter i stuen og det har jeg tenkt å vise frem i morgen. 

Har du noen prosjekter på gang?

Følg meg gjerne på facebook Englas kreativ verden  og på instagram englaskreativeverden  der oppdaterer jeg daglig med bilder fra min kreative hverdag.

 

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Klem fra Engla 

#nordiclight #nordsjö #nordsjømaling #maling #diy #interior #interiør #interiör #fargekart #gjørdetselv #blogg #kreativ #inspirasjon #diy #interiørblogg #fargeglede #skaperglede #fargerikt #fargekode #oppussing #fargerikt #cellbes #sengetøy #soverom
7 kommentarer

Siste innlegg