Mine fargerike stoler

Nå begynner spisekroken for alvor å ta form og tre av fire stoler er ferdige. Siden den gule stolen fikk så mye oppmerksomhet, må jeg jo ha et eget innlegg med de turkise også.

Nå er det to turkise og en gul stol og på den tredje har jeg ikke bestemt meg for farge enda. I utgangspunktet blir det bare to stoler ved bordet, så de to andre blir satt inntil veggen for å ta minst mulig plass. Men stoler i fine farger er igrunn veldig fine stilben og kan jo brukes som små avlastningsbord eller nattbord i andre rom også.

I tillegg til stolene har jeg malt en krakk.

Krakken har blitt lykkelitens nye favoritt, og det er faktisk den han helst vil sitte på når vi spiser.

Den har et høyere sete en stolene også, så høyden er perfekt for han. På krakken har jeg festet noen fine ord (rub-ons fåes kjøpt i hobbybutiker)

Nå er det bare å ta plass igjen,  *hihi*    

Ønsker DEG en herlig kveld videre!

Tusen takk for at du titter innom meg og min kreative verden 

Klem  fra Engla


Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden

#gjenbruk #maling #spisestue #interior #interiør #interiör #kjøkken #hobby #spisestoler #mydesign #kjøkkenstol #kjøkken #kjøkkenstoler #turkis #rubons #blogg #kreativ #rub-ons #roser #inspirasjon #recycle #krakk #diy #lykkeliten #maling #interiørblogg #hobbyblogg #englaskreativeverden #engla
12 kommentarer

Siste innlegg