Boller med fyldig sjokoladekrem

I dag har jeg laget fastelavensboller, men på en litt annen måte, for når jeg tittet i oppskriftsboken min i går fant jeg ut at jeg ville lage den samme kremen som jeg bruker i Sarah bernhard kakene mine.

En boks med fløte og 100 g mørk kokesjokolade en hemmeligheten…:)

Først koker jeg opp fløten, så tilsetter jeg sjokalede i biter og rører til den har smeltet.

Så setter jeg det i kjøleskapet over natten (helst i 24 timer)

Da er det bare å piske kremen på vanlig måte, men uten å tilsette noe mer.

Et tynt lag med jordbærsyltetøy (i mangel på bringebær), litt krem og et melisdryss på toppen.

Nå har jeg bare pyntet tre boller, men kremen holder nok til åtte boller.

Jeg gjorde det samme i år som i fjor, klippet ut et hjerte av papir og brukte da jeg skulle pynte.

Nå står bollene i kjøleskapet, og i ovnen står min datters favorittmiddag, nemlig kjøttpudding med amerikansk blanding, så nå venter vi bare på at hun skal komme 🙂

Oppskriften på kjøttpuddingen finner du *her* og oppskriften på bolledeigen min finner du *her*

Ønsker DEG en fortsatt fin dag  

Klem fra Engla

 

#boller #oppskrift #sjokoladeboller #fastelave #bake #bolleoppskrift #fastelavensboller #sarahbernhard #bursdagsboller #matblogg #grunnoppskrift #deiligeboller #favorittmat #matprat #sjokoladekrem #sjokolade

Siste innlegg