Dette er enkelt og greit verdens beste kjøttboller!
De er fyldige, smaksrike, spicy og passer til både tapas, pasta, pizza, wok eller som vi hadde i går, pommes og salat. De er like gode kalde som varme
Dette trenger du:
- 400 g karbonadedeig
- 3 finhakkede hvitløksbåter
- 1 finhakket rød chili (rens og fjern alle frøene)
- 1 egg
- 1 ss potetmel
- 1 ss finhakket ingefær
- 1 ss HP saus
- 1/2 ts tabasco
- litt salt og pepper
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene godt i en bolle. Det er best å bruke hendene.
Bruk en teskje og form til små bollener som du streker på middels varme i en panne med litt olje i.
Jeg pleier alltid å prøvesmake en for å sjekke at de er gjennomstekte
I dag brukte jeg resten av bollene i en wok. Kjempegodt det også.
En fortsatt fin mandagskveld ønskes til deg fra meg ♥
Engla
Minner også om → gavedryss…← med trekning 1 september
Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her→ Englas kreative verden ←
#oppskrift
#DIY
12 kommentarer
Mmm dette hørtes så godt ut! Har du prøvd å lage disse med kyllingkjøttdeig? Min mage er ikke så glad i rødt kjøtt lengre
nammm ser godt ut…
Mmm, så ut som kjempegode kjøttboller
de skal jeg prøve å lage 
Fru Stussli: Jeg har ikke prøvd det, men jeg er helt SIKKER på at de blir kjempegode med kjøtteig av kylling og svin også

Det skal jammen jeg gjøre neste gang
ritahobbyfoto: Ja de er virkelig uimotståelige
ibelieveinangels: Tusen tak <3
ja disse kan jeg virkelig anbefale
dette såg veldig godt ut :))
De såg virkelig gode ut:) Kjekt å få mattips, jeg er sååå utrolig lite kreativ på kjøkkenet selv;)
Nam nam.. Det så godt ut
fruensvilje: Tusen takk <3
Det er veldig godt
Livsrom: Tusen takk <3

Ja innimellom er det godt å få litt nye impulser
Selv har jeg ihverfall en tendens til å lage det samme om og om igjen, men det er gøy å prøve litt nytt
Det Lilla Huset i Skogen: Ja disse kjøttbollen kan jeg ihvertfall anbefale på det varmeste hvis du er glad i litt spicy mat