hits

Personlig trener på blå resept

For noen dager siden hørte jeg på radioen at de vurderer å tilby personlig trener på blå resept i Sverige. Om det er gjennomførbart vet jeg ingenting om, men jeg forstår virkelig hvorfor! Trening er bra for kropp og sjel og med en personlig trener har man en som motiverer, inspirerer og hjelper en på rett vei.

Selv er jeg så heldig å få hjelp av Casper, en flink og inspirerende trener som klarer å motivere meg til å gjøre selv de øvelsene jeg i utgangspunktet synes er gørr kjedelig.  

Ja, det koster både tid, penger og energi, men jammen er det verdt det!

Selv om jeg må gjøre jobben selv, "hihi"

I tillegg til å trene for å få bedre kondisjon og stramme opp kroppen litt (mye...), har jeg også et ønske om å gå ned noen kilo. Eller faktisk 10...! Så i tillegg til de to timene i uken jeg har med persolig trener, har jeg som mål å gå minst 10 000 skritt om dagen.

Nå har det gått litt over to uker og jeg synes det går lettere og lettere, men jeg må ærlig innrømme at det meste var vondt den første uken. Jeg ble nemlig fryktelig støl "hihi"

Tidligere har jeg stort sett bare deltatt på gruppetimer. Men etter en gratis veiledningstime med Casper, fant jeg fort ut at det ville være lurt å ha han som støttespiller en periode. Han gir meg også veiledning i forhold til kosthold.

Jeg skriver opp alt jeg spiser, sånn at han får en oversikt og kan hjelpe meg å justere. Men også for å bevistgjøre meg selv hva jeg faktisk spiser i løpet av dagen. Fargerik mat er sunn mat var det ei venninne som sa, og det tror jeg hun har rett i.

Nå er ostepoppen byttet ut med grønnsaker og dipp, ihvertfall på ukedagene "hihi"

Bor du i nærheten av Askim og ønsker deg en personlig trener kan jeg varmt anbefale deg å ta kontakt med Casper Poulsen. Du finner han på Family sports club i Askim.

(Casper Poulsen personlig trener heter siden hans her på facebook

Allerede etter 2 og en halv uke kan jeg merke at kroppen er i endring og det er så gøy!

Dette ble et litt annerleder innlegg fra meg, men jeg håper det er rom for litt fra denne delen av livet mitt her også.

Klem fra Engla

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Engla

Engla

44, Spydeberg

Mitt navn er Engla. Jeg har tre herlige barn som betyr uendelig mye for meg. En datter på 25, en sønn på 21 og lykkeliten, min lille attpåklatt som er født i september 2011. Mine store interesser er interiør, oppussing, gjenbruk og redesign. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting. Jeg vil i hovedsak blogge om oppussing av gamle møbler og mine "gjør det selv prosjekter". Men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Håper du vil finne inspirasjon her i min kreative verden. Kontakt meg gjerne på kreative@engla.no

Follow on Bloglovin Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv