hits

Hekta på perling...! Diy klokke trinn for trinn.

I dag har jeg laget en klokke av noe jeg perlet for en stund siden.

En uglemor med to barn. Jeg synes det er utrolig gøy å perle, og perler ofte uten mål og mening. Dette har blitt liggende her lenge, for jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre med det. Men i dag da jeg var på Panduro fikk jeg en ide... hihi

Jeg kunne jo lage en klokke..!Først sprayet jeg viserene gule, sånn at de skulle passe.(både sprayen og viserene er fra Panduro)

Så festet jeg en papplate på baksiden av motivet,skrudde på urverket og vipps.. Ny klokke på veggen.

Hårbøylen og uroen er også noe jeg har perlet. Trinn for trinn beskrivelsen på det kommer, bare jeg får tatt litt bilder.

Ta gjerne en titt på facebooksiden min Englas kreative verden og instagramkontoen min englaskreativeverden. Der legger jeg daglig ut bilder fra min kreative hverdag.

 

Klem fra Engla

3 kommentarer

frodith

14.06.2017 kl.19:32

Kjempetøff klokke Engla :-) Du er jammen produktiv på perlfronten :-) Moro :-)

blomsterevasheksehus

14.06.2017 kl.19:56

Å kult...

For en fantastisk fin å fargerik blogg du har, æ blir så inspirert av kreative blogga, dæ må æ jo bare følle :)

Vibeke

14.06.2017 kl.21:40

Så utrolig fin den ble 😍

Skriv en ny kommentar

Engla

Engla

44, Spydeberg

Mitt navn er Engla. Jeg har tre herlige barn som betyr uendelig mye for meg. En datter på 25, en sønn på 21 og lykkeliten, min lille attpåklatt som er født i september 2011. Mine store interesser er interiør, oppussing, gjenbruk og redesign. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting. Jeg vil i hovedsak blogge om oppussing av gamle møbler og mine "gjør det selv prosjekter". Men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Håper du vil finne inspirasjon her i min kreative verden. Kontakt meg gjerne på kreative@engla.no

Follow on Bloglovin Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv