hits

Gøy med perler...!

De siste dagene har jeg holdt på med noen store perleprosjekter og her ser du starten.

Min første tanke var at det skulle bli fronten til en av skuffene på kjøpmannsdisken. Men jeg ombestemte meg underveis og fant ut at det skulle bli en spisebrikke.

Du verden så mye jobb *puh* Her har jeg koset meg i timesvis, og skal ærlig innrømme at jeg liker det. Etter en aktiv dag gir det meg en form for ro og sitte med mine perleprosjekter.

også blir det jo ganske fint da *hihi*

Med hjertet langt oppi halsen setter jeg igang med strykingen og det er ikke alltid like lett. Den første spisebrikken smeltet for mye og da ble jeg ikke særlig fornøyd kan du tro ...!

Men denne ble akkurat sånn som den skulle og nå ligger den og pryder stuebordet i påvenete av om det blir noen flere *hihi*

Er du glad i å perle?

Vis meg gjerne dine prosjeketer ved å tagge dine instagrambilder med diy_engla @englaskreativeverden eller ved å sende meg et bilde på Englas kraetive verden på facebook.

Jeg ønsker deg en fortsatt fin dag!

Klem fra Engla


 

7 kommentarer

Marit

16.02.2017 kl.16:39

Wooow! Så flott det ble. Litt av en jobb.

Engla

16.02.2017 kl.16:54

Tusen takk Marit!

margarites

16.02.2017 kl.17:57

Her har du mange timer med jobb, ja. Men det er koselig og. Jeg - og ungene, perlet veldig mye da de var små. Har ikke tall på hvor mange glassbrikker, snurrebasser og vinduspynt som ble laget. Først bare med mange farger, men etterhvert som ungene ble eldre så ble det mønstre i utallige variasjoner. Brikken din ble fin! Kos deg med resten :-)

frodith

16.02.2017 kl.20:24

Masse arbeid da :-D Jeg har ikke perlet siden jeg var liten tror jeg. Men mye fint man kan lage skjønner jeg :-) Og at det er godt for å finne roen skjønner jeg :-)

fjellgeitbundingen

17.02.2017 kl.13:17

Dette ble annerledes og stilig :) Koselig du har det der hjemme hos deg. Ganske annerledes :)

fruensvilje.blogg .no

17.02.2017 kl.17:32

en kjempefin brikke,masse arbeid og masse kos,ja det er avslappende å sitte sånn og kose seg med en hobby

Juliane

19.02.2017 kl.02:33

Snublet akkurat over bloggen din og må si meg mektig imponert av det du lager! og så gjennomført alt er! Tenk at perling kan være så kult?!? Tror nok nesten jeg må grave frem det gamle perleutstyret jeg har også nå.. Kjempekult!

Skriv en ny kommentar

Engla

Engla

44, Spydeberg

Mitt navn er Engla. Jeg har tre herlige barn som betyr uendelig mye for meg. En datter på 25, en sønn på 21 og lykkeliten, min lille attpåklatt som er født i september 2011. Mine store interesser er interiør, oppussing, gjenbruk og redesign. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting. Jeg vil i hovedsak blogge om oppussing av gamle møbler og mine "gjør det selv prosjekter". Men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Håper du vil finne inspirasjon her i min kreative verden. Kontakt meg gjerne på kreative@engla.no

Follow on Bloglovin Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv