hits

Gratis Batman poster til gutterommet

Først av alt vil jeg si tusen takk for alle kreative forslag til fengselsdør på borgen til lykkeliten. Det er flere av de jeg må tenke litt på.

Siden lykkeliten er så glad i Batman gjorde jeg et søk på nettet og fant flere postere jeg kunne skrive ut selv. To av de fant jeg her: https://frkannette.com/poster/

Med så fine print på veggen måtte vi få til noen fine rammer også, så to gamle rammer ble malt gule.

Den tredje rammen limte vi duploklosser på og lykkeliten ble strålende fornøyd.

Er du på instagram?

I så fall vil jeg tipse deg om at jeg nettopp nå har en konkurranse der i sammarbeid med HP Norge hvor vi utfordrer dere til å dele bilder med kreative måter å bruke printeren på. 

Selv har jeg bl.a laget teskjorte og puter som du kan lese mere om HER

Bli med da vel!

Ønsker deg en fin kveld!

Klem  fra Engla

 

5 kommentarer

frodith

31.01.2017 kl.19:03

Så fine Batman -saker Engla. Han er nok en Lykkelig liten nå ha :-D Eller ganske stor også forresten :-) Mye fint man kan printe ut :-)

margarites

31.01.2017 kl.19:08

Så utrolig stilig gutterommet ble! Her har Lykkeliten all grunn til å være fornøyd :-) Så utrolig gjennomført og masse fine detaljer :-)

ingrid

01.02.2017 kl.15:44

Heter han virkelig Lykkeliten? Eller er det et blogg-kallenavn? :)

Engla

07.02.2017 kl.09:29

Det er bare jeg som kaller han det :) Men nå er han fem år og begynner å bli ganske stor, så jeg må kanskje slutte å kalle han det ;)

Elin fra Sukhi

08.02.2017 kl.13:44

For en god ide å skrive ut bilder man finner selv! Rammene var kjempefine da, og det er så stilig med grått og gult sammen. :-) Han er nok en fornøyd liten kar nå! :-)

Skriv en ny kommentar

Engla

Engla

44, Spydeberg

Mitt navn er Engla. Jeg har tre herlige barn som betyr uendelig mye for meg. En datter på 25, en sønn på 21 og lykkeliten, min lille attpåklatt som er født i september 2011. Mine store interesser er interiør, oppussing, gjenbruk og redesign. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting. Jeg vil i hovedsak blogge om oppussing av gamle møbler og mine "gjør det selv prosjekter". Men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Håper du vil finne inspirasjon her i min kreative verden. Kontakt meg gjerne på kreative@engla.no

Follow on Bloglovin Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv