hits

Teller dager til min nye sofa kommer...

Først av alt vil jeg takke for alt engasjementet rundt blogginnlegget "sofa til salgs". Jeg har nemlig hatt litt av en runde før jeg klarte å bestemme meg for "den rette" sofaen og er veldig takknemlig for alle gode råd og innspill fra dere. Jeg har sett på mange sofaer, men da jeg fikk øye på den gule sofaen fra Sofacompany.com og det var kjærlighet ved første blikk...! Etter å ha tatt en titt i nettbutikken deres var jeg ikke i tvil om at det var der jeg ville finne drømmesofaen. For de har mange fine.

Selv om jeg elsker gult var det ikke bare fargen jeg falt for. Det var like mye fasongen, så nå har jeg landet på den samme sofaen, men i en annen farge.

Etter å ha studert stoffprøvene bestemte jeg meg til slutt for en i petrolfarget velour. Dette er en av nyhetene hos Sofacompany.com og jeg tror den vil passe fint her.
Så nå er jeg spent på hva du synes *hihi*

Jeg ønsker deg en fin fredag og en riktig god helg!

Klem fra Engla

 

3 kommentarer

frodith

13.05.2016 kl.20:28

Det blir gøy å se den på EKTE da :-)

Huldra

14.05.2016 kl.14:52

Kul! Den kommer til å bli lekkersmekker hos deg :D

Pearly

17.05.2016 kl.13:28

For noen utrolig flotte farger du har i hjemmet ditt :-)

Skriv en ny kommentar

Engla

Engla

44, Spydeberg

Mitt navn er Engla. Jeg har tre herlige barn som betyr uendelig mye for meg. En datter på 25, en sønn på 21 og lykkeliten, min lille attpåklatt som er født i september 2011. Mine store interesser er interiør, oppussing, gjenbruk og redesign. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting. Jeg vil i hovedsak blogge om oppussing av gamle møbler og mine "gjør det selv prosjekter". Men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Håper du vil finne inspirasjon her i min kreative verden. Kontakt meg gjerne på kreative@engla.no

Follow on Bloglovin Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv