hits

Kaller det januartre jeg... :)

Til jul perlet jeg nesten all juletrepynten. Jeg ble veldig fornøyd med juletreet vårt, så da julen skulle pakkes bort synes jeg det ble så tomt og rart.

Her ser du juletreet. Med engelsk konfekt, snøkrystaller og hjemmelagde papirengler.

Mange fine timer med perling ligger bak og da føltes det nesten litt trist å skulle pakke bort alt. Jeg hadde jo akkurat blitt helt ferdig "hihi"

Men....jeg er flink til å se muligheter, så jeg fant frem en kvast med gåsunger fra i fjor og pyntet like godt den.

De to vasene og messinglysestaken har jeg sprayet selv. Jeg kjøpte de på salg for et år eller to siden. Det var noen stygge merker på de jeg kjøpte de, så jeg tror ikke jeg ga mer en 10 kr pr stk. Et kupp rett og slett!

Med perlepynt i den gule vasen kan julen vare helt til påske i år også.

Synes du det blir litt tomt og rart da julepynten fjernes?

Den fine lysboksen fikk jeg av mine kjære barn til jul.

Tusen takk for at du titter innom ♥

Har du lyst til å følge meg på facebook finner du meg på Englas kreative verden og på instagram finner du meg på englaskreativeverden

Der oppdaterer jeg daglig med bilder fra min kreative verden.

Jeg ønsker deg en fin kveld!

Klem fra Engla
konkurranse #vinn

10 kommentarer

Camilla

12.01.2016 kl.18:49

Så stilig da :-) ;-)

natheless

12.01.2016 kl.18:53

Så lurt! Her er det også masse kvister på plass som erstatning for jula.Det ble jo så tomt at da må man finne på noe annet. Din perlepynt kan jo bare stå framme til fastelaven og så som påskeris! Kjempefine!

fruensvilje.blogg .no

12.01.2016 kl.19:21

dette var et annerledes men vakkert juletre )) og garantert ingen som har maken.Det var en god ide å pynte noen greiner med perlepynt,og hos deg passer dei jo helt perfekt ))

frodith

12.01.2016 kl.19:57

Så fint :-) Ser DEILIG ut det der :-D Nam-nam :-) OG lurt å bruke pynte litt lenger, det er jo ikke SÅ julete heller :-) Klemmer til deg <3

Vera Lynn

12.01.2016 kl.21:37

Så gøyalt dette så ut, og ga meg noen ideer. Jeg har mange sånne plastperler i alle regnbuens farger, og dette var en ny måte å bruke dem :o)) Men du, hva har du brukt til pinne på kjærligheten? Er det en plastskje?

Sanna

13.01.2016 kl.17:20

Wow vad mycket fint man kan göra med dessa pärlor! =)

Renate

14.01.2016 kl.09:41

Så morsomt og annerledes juletre! Jeg elsker de preke fargene :)

pinkandblue.blogg.no

15.01.2016 kl.10:39

hei så kult

hadde likt om du hadde tatt en tur på pinkandblue.blogg.no

Kacharin

16.01.2016 kl.20:38

Utrolig fin! Kjempe morsomt at du lagde de selv.

Barbro

03.02.2016 kl.13:24

Dette ser gøy ut og kunne vært en idè sammen med guttene våre og barnebarnet vårt på 2 år. Kanskje lage en ny ting med jevne mellomrom og fylle på.

Kjempefint innlegg. :-D

Skriv en ny kommentar

Engla

Engla

44, Spydeberg

Mitt navn er Engla. Jeg har tre herlige barn som betyr uendelig mye for meg. En datter på 25, en sønn på 21 og lykkeliten, min lille attpåklatt som er født i september 2011. Mine store interesser er interiør, oppussing, gjenbruk og redesign. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting. Jeg vil i hovedsak blogge om oppussing av gamle møbler og mine "gjør det selv prosjekter". Men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Håper du vil finne inspirasjon her i min kreative verden. Kontakt meg gjerne på kreative@engla.no

Follow on Bloglovin Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv