hits

Nymalt gammelt skap

Etter å ha malt i flere timer hver dag de siste fire dagene, ble jeg endelig ferdig med dette skapet sent i går kveld.

Sånn så det ut før jeg startet. Et flott gammelt skap med masse utskjæringer.

Jeg startet med å vaske skapet godt. Da det hadde tørket pusset jeg med fint sandpapir ,for å matte ned de flatene jeg skulle male. 

Så skrudde jeg av dørene og begynte å grunne. Jeg brukte rulle på alle de glatte flatene og en flat liten pensel på utskjæringene.

Da grunningen var tørr, pusset jeg over igjen med fint sandpapir før jeg malte to strøk med maling (tre strøk noen steder) Denne gangen brukte jeg Flügger interor high finish 50 glans. En akrylmaling som jeg liker å jobbe med.

Sidene og toppen gikk lekende lett og var fort gjort, men utskjæringene var utrolig tidkrevende. Etter å ha malt og malt og malt og malt i mange timer ble skapet endelig ferdig. Resultatet ble et nydelig nytt turkis skap. Fargekoden er: SS0540-B30G. 

Det nydelige kuleteppet mitt fra molekule.no passer perfekt til det nymalte skapet. Skulle neste tro at jeg hadde med meg teppet da jeg valgte farge *hihi*

Jeg elsker å pusse opp gamle møbler!

Gjør du?

Hvis du ikke allerede gjør det er du hjertlig velkommen til å følge meg på facebook Englas kreative verden og på instagram @englaskreativeverden 

Der oppdaterer jeg daglig med gjør det selv tips og bilder fra min fargerike og kreative verden.

Tusen takk for at du titter innom 

Klem  fra Engla

12 kommentarer

ladyaugust

21.01.2015 kl.21:28

Helt nydelig Engla :D Så fresht og flott det ble med farge og passet perfekt til teppet. Nydelig med gule ting til det også <3 godklæmme :)

frodith

21.01.2015 kl.21:56

Det ble kjempefint :-) Må ha vært kjempejobb!! Så mye pussing og maling og alt. Men du koser deg jo med det, så da er det vel bare gøy, uansett hvor mye tid det tar :-) Når man ser hvor fint det blir er det jo en motivasjon <3 Klemmer min venn <3

Monica GH

21.01.2015 kl.21:59

Heeeelt fantastisk!! Elsker fargene dine.

Jeg har Link up party på bloggen min idag, jopp over og vis fram skapet ditt, eller noe annet.

Ha en flott kveld.

cuskima

21.01.2015 kl.22:06

guriland så flink du er, det massive skapet og de store flotte utskjæringene!!!!

klemmerier <3

Famwangaasegg

21.01.2015 kl.22:43

For en frisk og fin farge! Så flink du er!

fruensvilje.blogg .no

21.01.2015 kl.22:45

dette var et vakkert skap og et flott arbeid,selv hadde nok jeg forelsket meg i den brune varianten :)men vi er forskjellige og den turkise passer jo helt perfekt i din fargeglade stue :)
Det ble et virkelig frisk pust med den fargen på seg. Slike gamle skap rommer så mye mye mere enn våre dagen skap. Jeg har et nede i kjelleren selv som jeg bruker til sengetøy. Det har jeg kun malt hvitt, men det spørs om jeg ikke skal være litt mere vågal etter å sett ditt resultat her. Du er utrolig flink.

irenglede

30.01.2015 kl.13:42

Det ble et veldig fint resultat. Herlig farge som ble plusset opp av teppet foran. Får lyst til å male med en gang.

Tina

16.05.2015 kl.04:18

Hej Engla, älskar ditt skåp!!! Superfint!!! Vad använder du när du vasker? Och så undrar jag om du använder rulle på den turkos färgen oxå eller är det bara på grundfärgen? Trevlig helg!

Engla

18.05.2015 kl.12:50

Tina: Tusen takk <3 Jeg virker bare med vann før jeg pusser det. Rullen bruker jeg både til grunning og maling. Ønsker deg en finfin mandag og ny uke :)

Vanja

13.08.2016 kl.13:48

Hei hei. Skapet ble utrolig lekkert. Har et sånt skap jeg skal male, og lurer på hvor mye maling du brukte?

Engla

13.08.2016 kl.20:49

Vanja: Tror du klarer deg med en liter jeg, hvis du grunner godt først :)

Skriv en ny kommentar

Engla

Engla

44, Spydeberg

Mitt navn er Engla. Jeg har tre herlige barn som betyr uendelig mye for meg. En datter på 25, en sønn på 21 og lykkeliten, min lille attpåklatt som er født i september 2011. Mine store interesser er interiør, oppussing, gjenbruk og redesign. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting. Jeg vil i hovedsak blogge om oppussing av gamle møbler og mine "gjør det selv prosjekter". Men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Håper du vil finne inspirasjon her i min kreative verden. Kontakt meg gjerne på kreative@engla.no

Follow on Bloglovin Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv