hits

Jeg har tatt sommeren inn!

Denne vakre blomsten fikk jeg i gave på bursdagen min i sommer. 

Den har stått ute her og vokst seg stor og sterk i sommer. Faktisk over 90 cm. Jeg tok frem målebåndet og målte. Nå er den full av blomster og store knopper. Den bærer til og med en gul frukt.

Jeg fikk den av min venninne som snart blir vår nermeste nabo.

Tanken var å la den klatre obver fra meg til henne,*hihi* men i mellomtiden håper jeg at den klarer å overleve her inne i vinter.

 

Har du noen erfaring mer passionblomsten?
Ønsker DEG en fin høstdag!

Klem  fra Engla


5 kommentarer

frodith

09.10.2014 kl.10:18

Så koselig med litt sommer inn i stua Engla :-) Vi trenger sånt nå, og det setter litt farge på alt :-) Kose deg masse i dag. Sender noen gode klemmer ut i høstmørket <3

fruensvilje.blogg .no

09.10.2014 kl.12:56

Så vakker den pasjonsbomsten var,skulle tro den ville trives inne da

ladyaugust

09.10.2014 kl.15:50

Så bra med alle ting som kan forlenge sommeren og plutselig er det jul :D De har allerede fått julemarsipan i butikken og DET er ikke feil :D Nydelig hos deg kjære Engla og herlige ord <3 Gooodklæmme :)

margarites

09.10.2014 kl.21:42

For en fantastisk vakker blomst. Håper virkelig den klarer seg fint inne gjennom vinteren :-)

natheless

10.10.2014 kl.07:31

Hei på deg. Ja, jeg vet at folk har hatt den inne hele vinteren, for så å ta den ut neste sommer. Jeg fikk også en sånn før sommeren. Den var vakker med fine blomster, men fruktene ble bare "tomme" liksom? Tror nok den trenger enda mer varme for å gi fin avling, men den er jo så vakker. Lykke til. Jeg skal også ta min inn nå. God helg!

Skriv en ny kommentar

Engla

Engla

44, Spydeberg

Mitt navn er Engla. Jeg har tre herlige barn som betyr uendelig mye for meg. En datter på 25, en sønn på 21 og lykkeliten, min lille attpåklatt som er født i september 2011. Mine store interesser er interiør, oppussing, gjenbruk og redesign. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting. Jeg vil i hovedsak blogge om oppussing av gamle møbler og mine "gjør det selv prosjekter". Men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Håper du vil finne inspirasjon her i min kreative verden. Kontakt meg gjerne på kreative@engla.no

Follow on Bloglovin Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv