hits

Husker du kobberstolen, den som kattene hadde spist på?

Den som ble too much for meg...Jeg har endelig fått somlet meg til å ta noen bilder av den sånn som den er nå. Ja, for det varte ikke lenge før jeg malte den på nytt. 

Oransje passer bedre inn her synes jeg og det er en farge som blir tatt igjen i mye annet også.Det oransje bordet og bokbodet er malt i den samme fargen som jeg brukte på stolen.

Jeg hadde egentlig malt litt av "pinnene" i ryggen også, men malte over med den svarte, sånn at det kun ble beina og sommerfuglene som har en annen farge. 

Den oransje puten er tatt frem igjen også *hihi*

*Her* kan du se hvordan den så ut før hvis du har lyst.

Jeg ble ihverfall mye mer fornøyd med den nå, og synes det passer bedre inn her.

 

Til slutt vil jeg minne om min UTFORDRING til DEG hvor jeg lurer på om du vil dele en gjenbrukside med meg og de andre leserene. Husk ingenting er for lite. Har du heklet teppe av sengetøy, laget veske av en gammel bukse, lampe av norgesglass, pusset opp en kommode, bruker du sandkakeformer til å ha t-lys i, syr du om klær, bruker du syltetøyglass til noe annet en syltetøy, lager du bord av bøker, eller maler du oransje stolbein???

Jeg har fått inn mange herlige bidrag, men ønsker meg enda flere. Har du blitt inspirert av noe jeg har laget er det ekstra gøy..*hihi*

Jeg vet ihvertfall at det begynner å bli mange av dere som har laget tepper etterhvert og det er jo kjempegøy!!!

  • Fristen har jeg satt til 31 mars, så du har enda noen dager på deg.

    Ta et bilde og bli med da vel!Ønsker DEG en herlig kveld!

Klem  fra Engla 

Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her Englas kreative verden og på instagram finner du meg her englaskreativeverden

12 kommentarer

cuskima

28.03.2014 kl.20:34

hæ denne har eg da kommentert før i dag :P

Skrev at eg elsker guvelt ditt og lurte på hvor sofaen din er fra :)

Kanskje du har slettet innlegget og lagt det ut igjen?

ravn73

28.03.2014 kl.20:36

Åj det ble jammen stilig! Artig at du bruker oransje, det er en flott farge!!! Jeg har også ofte brukt det, spesielt på høsten, og også sammen med påskepynten på våren. Liker å ha mulighet til å bytte ut enkelte billige småting som duker og lys bare, og ellers ha det litt nøytralt.

Siste gjenbruk/oppussing her hos meg var de gamle kjøkkenstolene etter min bestemor. Det er vel omtrent 25 år siden hun bodde i det huset, og når hun flyttet på gamlehjem var disse pinnestolene GAMLE? men aner ikke hvor gamle de er: http://ravn73.blogg.no/1395653202_gamle_pinnestoler.html

karenmarenmette

28.03.2014 kl.20:39

Fantastisk dyktige Engla.. Du verkar so jæklig dyktig på å gjennomføre, sluttføre det du har begynt på.. Det imponerer meg. Der har eg ein del å lære :)

Engla

28.03.2014 kl.20:53

karenmarenmette: Tusen takk søte deg <3
Det med tålmodighet og evnen til å sluttføre har faktisk kommet de siste årene, for jeg har tidligere vært sånn som bare har gjort det fort og galt :)

Engla

28.03.2014 kl.20:55

ravn73: Tusen takk :)
Oransje er en så varm og god farge, men jeg er enig med deg, og liker å bytte litt på. Derfor ble ikke hele stolen oransje, selv om jeg kunne tenkt meg det akkurat NÅ, hihi
Må inn å titte på stolene dine jeg da :)

Engla

28.03.2014 kl.20:58

cuskima: Hihi, you got me :D
Det ble ikke helt som det skulle og da måtte jeg bare slette hele innlegget og skrive på nytt :)
Sofaen er fra living og er utrolig deilig å både sitte og ligge i. Bare å ta av putene så blir det en perfekt gjesteseng :)
Jeg kjøpte den brukt og hadde vel ikke akkurat valgt så lys sofa ellers, men så lenge det er skinn går det alikevel ann :)

cuskima

28.03.2014 kl.21:44

hahaha trodde eg hadde blitt lunatic eg nå :P:P

Eg ser etter en ny sofa

eg har en fantastisk en,men vi er 3 hunder og 3 voksne -hvorav en er allergisk mot å sitte hun må slange seg utover sofaen med pc strikketøy og alt så eg får en bitteliten plass og han andre, vel han er 2 meter så min sofa er ikkje nok:)

fruensvilje.blogg .no

28.03.2014 kl.22:01

ja nå ble stolen kjempeflott ,skal være enig i att denne varianten tok seg godt ut på stua di

Engla

28.03.2014 kl.22:24

cuskima: Hihi, ja da kanskje noe sånn som denne kan være noe for dere :) Her er vi jo for det meste bare lykkeliten og meg, men jammen er det godt å ha denne kosekroken da vi er flere her :)

Engla

28.03.2014 kl.22:25

fruensvilje: Tusen takk, ja jeg trives bedre med den sånn :) Synes det var stilig med kobber også, men det var ikke helt MEG :)

cuskima

28.03.2014 kl.22:25

ikkje sant -er godt med plass :D

frodith

28.03.2014 kl.23:19

Ble veldig fint med de oransje beina :-) elsker at ting matcher rundt om kring jeg :-) Jeg skal få sendt et bilde av den nye rya til utfordringen, når den har blitt LITT større :-D For her har jo du vært inspirasjon blant annet :-) Sove godt min venn og kos deg med venninnebesøk i morgen :-) Klemmer masse <3

Skriv en ny kommentar

Engla

Engla

44, Spydeberg

Mitt navn er Engla. Jeg har tre herlige barn som betyr uendelig mye for meg. En datter på 25, en sønn på 21 og lykkeliten, min lille attpåklatt som er født i september 2011. Mine store interesser er interiør, oppussing, gjenbruk og redesign. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting. Jeg vil i hovedsak blogge om oppussing av gamle møbler og mine "gjør det selv prosjekter". Men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Håper du vil finne inspirasjon her i min kreative verden. Kontakt meg gjerne på kreative@engla.no

Follow on Bloglovin Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv