hits

Kan gleden ved en duppeditt erstattes av noen hundrelapper???

I går fikk jeg en mail fra en fortvilet mann. I sitt forsøk på å rydde hadde sukkerklypen "forsvunnet" også. Til stor frustrasjon for han og enda større frustrasjon for hans samboer. Han hadde sett sukkerklypen min her på bloggen og lurte på om det var mulig å kjøpe den hvis han betalte godt...

Det fikk meg til å tenke, for hva er det som betyr noe og ikke betyr noe for meg og hva er denne verdt i penger...?

Det store spørsmålet ble til slutt "kan gleden ved denne søte duppeditten, som vekker gode barndommsminner erstattes av noen hundrelapper? Hmmm

Svare ble til slutt NEI Jeg har faktisk ikke sett noe lignende, hverken før eller etter at jeg fant den på bruktbutikken. Den kostet meg ikke mange kroner, men jeg blir glad når jeg ser den.

Jeg skrev tilbake til mannen at jeg kunne spørre mine lesere om dere viste om, eller hadde en dere ville selge, for jeg fikk virkelig vondt av denne mannen og ønsket å bidra så godt jeg kunne, sånn at han kunne beholde husfreden. Svaret jeg fikk var at han sansynligvis hadde fått tak i en lignende i Sverige.

Phuu, da slipper jeg å møte helgen med dårlig samvittighet og mannen bevarer sansynligvis husfreden *hihi*

Her har jeg tatt noen bilder av en rose som lever på overtid, men fortsatt er like vakker. Boken er også er også et av mine bruktfunn.  • Ønsker deg en herlig fredagskveld videre!

    Klem  fra Engla ♥

    Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her→ Englas kreative verden ← og på instagram finner du meg her →englaskreativeverden


14 kommentarer

utveksling2014

14.03.2014 kl.18:41

Koselige bilder ! :)

Jeg har en konkurranse på bloggen min, der kan du være med i trekningen av gavekort på G-sport p verdi av 1000kr. Alt du trenger å gjøre er å stemme på meg på Facebook. Veldig enkelt og veldig lett. Instruksjonene ligger på bloggen min. Gjør du det hjelper du meg med å oppnå drømmen min. Jeg vil være svært takknemlig !

Ønsker deg en riktig god helg :)

Navn

14.03.2014 kl.18:46

Den var veldig søt da! :)

Marit

14.03.2014 kl.19:04

Nydelige bilder, som vanlig. Vettu, en eller annen plass på loftet har jeg en gammel sukkerklype. I sølv. Ligger i en pose sammen med noe annet arvesølv. Skjeer og noen digre gafler. Har ikke sett det siden jeg flytta inn her for 17 år siden, men vet de er der. Og der får de ligge i fred og ro til ungene skal rydde ut gammel dritt når mora er død ..

Brynhild Lysfoss

14.03.2014 kl.19:32

Fint at det ble fred i heimen :D Historien fikk meg til å finne igjen min gamle sukkerklype. Lenge siden den har vært i bruk så jeg må nok finne sølvpussen også!! :) Fortsatt fin fredagskveld :)

Irene

14.03.2014 kl.20:15

Hvor er den sød. Sådan en har jeg aldrig set før! :)

fruensvilje.blogg .no

14.03.2014 kl.21:07

det er ikke alt som kan kjøpes for penger,synes du gjorde et godt valg å beholde sukkerklypen din selv:))den har massevis av sjarm og glir så fint inn i ditt interiør synes jeg

frodith

14.03.2014 kl.21:50

Skjønner godt du ville beholde den selv jeg .:-) Noe bare liker man, og man kan jo ikke bare gi fra seg noe fordi noen spør etter den,fordi DE liker den heller :-D Koselig med sånne klyper. Minner meg om mormor :-D Og fint han fant en på egenhånd :-D Fin rose, som fremdeles holder :-) Ha en nydelig kveld Engla, snart kommer jeg med fillene mine og slår meg ned :-D He-he.. Klemmer <3

Din Baby Shower

14.03.2014 kl.22:38

Hen var jo veldig søt, har ikke sett en lignende... Og det er ting man ikke kan betale med penger! Minner er det ingen pris på, men syns det var veldig hyggelig av deg å vise at du ønsket å hjelpe han:)

God karma det:)

Ha en strålende helg!

Kristine

14.03.2014 kl.23:07

Godt skrevet og jeg synes du gjorde lurt i å beholde den til tross for eventuell dårlig samvittighet, som du heldigvis slapp å gå å bære på til slutt :)

Nydelige bilder også! :)

God helg til deg!

Klemmer.

Helttilfeldigmamma

15.03.2014 kl.00:19

Jeg hadde beholdt den selv, hvor reell den historien egentlig er vet man aldri :/

ravn73

15.03.2014 kl.08:40

Så godt at han fant en. Jeg har en gammel sykkerklype etter besteforeldrene mine, men ville heller ikke kvittet meg med den. Er aldri i bruk?. men kanskje jeg skal finne den frem :)

Fru Stussli

15.03.2014 kl.08:50

Nydelige bilder hos deg i dag også :-)

Forstår godt at du ville beholde sukkerklypen din.

Ønsker deg en strålende lørdag <3

Mange klemmer

Natalie

15.03.2014 kl.18:18

Så flink du er!!!😍

Lite hi

16.03.2014 kl.20:11

Det er viktig å ikke selge unna noe om det betyr noe for en :) Godt å høre at han som sendte mail fant seg en lignende sukkerklype i Sverige :)

Håper du får en superduper søndagskveld :D Klem fra Lite hi

Skriv en ny kommentar

Engla

Engla

44, Spydeberg

Mitt navn er Engla. Jeg har tre herlige barn som betyr uendelig mye for meg. En datter på 25, en sønn på 21 og lykkeliten, min lille attpåklatt som er født i september 2011. Mine store interesser er interiør, oppussing, gjenbruk og redesign. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting. Jeg vil i hovedsak blogge om oppussing av gamle møbler og mine "gjør det selv prosjekter". Men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Håper du vil finne inspirasjon her i min kreative verden. Kontakt meg gjerne på kreative@engla.no

Follow on Bloglovin Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv