hits

Boller med fyldig sjokoladekrem

I dag har jeg laget fastelavensboller, men på en litt annen måte, for når jeg tittet i oppskriftsboken min i går fant jeg ut at jeg ville lage den samme kremen som jeg bruker i Sarah bernhard kakene mine.

En boks med fløte og 100 g mørk kokesjokolade en hemmeligheten...:)

Først koker jeg opp fløten, så tilsetter jeg sjokalede i biter og rører til den har smeltet.

Så setter jeg det i kjøleskapet over natten (helst i 24 timer)

Da er det bare å piske kremen på vanlig måte, men uten å tilsette noe mer.

Et tynt lag med jordbærsyltetøy (i mangel på bringebær), litt krem og et melisdryss på toppen.

Nå har jeg bare pyntet tre boller, men kremen holder nok til åtte boller.

Jeg gjorde det samme i år som i fjor, klippet ut et hjerte av papir og brukte da jeg skulle pynte.

Nå står bollene i kjøleskapet, og i ovnen står min datters favorittmiddag, nemlig kjøttpudding med amerikansk blanding, så nå venter vi bare på at hun skal komme :)

Oppskriften på kjøttpuddingen finner du *her* og oppskriften på bolledeigen min finner du *her*

Ønsker DEG en fortsatt fin dag  

Klem fra Engla

 

12 kommentarer

Nyan & Rakhelle - Fotografi <3

02.03.2014 kl.16:06

Hei nydeligen<3 Kan du hjelpe meg litt? Kan du si hva du synes om mitt nyeste innlegg? Jeg hadde blitt veldig glad for DIN hjelp. Si din mening ved å kommentere på bloggen min. Tusen takk søte deg :-)
Nå ble jeg fristet ... :P synd for meg får jeg spise mine egne boller.... ikke like lette

å få til så flotte og gode alltid. Gluten,melke og eggefritt... så jeg skippa bollene og spiste

heller nesten en hel liten Peppes pizza....mmmm...

Veronika

02.03.2014 kl.19:05

Namm!! Dette skal jeg teste ut! Såg kjempe gode ut:)

frodith

02.03.2014 kl.19:41

Utrolig herlig så det ut :-) Med sjokoladekrem <3 ser ut som sjokolademousse :-D Nam-nam Jeg skjønner dere har kost dere i dag :-) Det gjorde jeg også, selv uten boller :-D He-he. Klemmer <3

fruensvilje.blogg .no

02.03.2014 kl.20:03

oi oi dette var litt av noen bomber hi hi

Engla

03.03.2014 kl.12:41

Nyan & Rakhelle: Tusen takk :) Ønsker deg en fortsatt fin dag! Klem fra Engla

Engla

03.03.2014 kl.12:43

Susns sang og smurferi, fjoll : Uff, leit at du ikke kan spise det du selv har laget, men det gaår kanskje an å lage smurfeboller også? Husker at jeg lagde smurfevaffler til deg ihvertfall :)
Fineste Susn haper du kosa deg stort med pizza ihvertfall :)

Engla

03.03.2014 kl.12:44

Veronika: Tusen takk, jeg synes de var veldig gode, men litt for mektig med den mørke sjokoladen til småtasser :)

Engla

03.03.2014 kl.12:47

frodith: De ble kjempegode vennen, men mest for de som er glad i den mørke sjokoladesmaken, for det blir jo litt kraftig smak :)
Lykkeliten fikk bokker uten fyll og var strålende fornøyd med det, så da ble det TO på MEG :)

Håper du har en finfin mandag søte frodith <3

Klemmer i vei <3

Engla

03.03.2014 kl.12:47

fruensvilje: Ja det kan du jammen si, men noen veldig gode bomber da, hihi

Sophie Marken

03.03.2014 kl.17:20

så godt ut:)

Lars Raabe

05.03.2014 kl.16:59

Ser kjempegodt ut. Veldig kreativt :)

Skriv en ny kommentar

Engla

Engla

44, Spydeberg

Mitt navn er Engla. Jeg har tre herlige barn som betyr uendelig mye for meg. En datter på 25, en sønn på 21 og lykkeliten, min lille attpåklatt som er født i september 2011. Mine store interesser er interiør, oppussing, gjenbruk og redesign. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting. Jeg vil i hovedsak blogge om oppussing av gamle møbler og mine "gjør det selv prosjekter". Men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Håper du vil finne inspirasjon her i min kreative verden. Kontakt meg gjerne på kreative@engla.no

Follow on Bloglovin Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv