hits

Leilighetens styggeste hjørne

I dag har jeg fyrt opp i ovenen her for første gang. Det viste seg nemlig at den ikke var godkjent da jeg flyttet inn, og feilen ble ikke rettet før nå nylig.

Bedre sent enn aldri. I dag har jeg ihvertfall fått skikkelig fyr og leiligheten er god og varm.

Det er så koselig å se på flammene og det gjorde jo den stygge kroken mindre stygg...men...Hvis man ser bort fra hobbyrotekroken(e) min er dette den styggeste kroken i leiligheten synes jeg.

Som om den ikke er stygg nok fra før har jeg visst stoppet malejobben min midt på veggen ser jeg, hihi

Jeg har lekt med tanken om å forblende muren med f.eks skifer, men har ikke kommet så langt enda ihvertfall.

Har du gode noen råd og tips om noe jeg kan gjøre for å sprite opp dette hjørnet blir jeg veldig glad for det ♥

Ved siden av ovnen har jeg satt et vinstativ. Nok et bruktfunn og dette fikk jeg for 200 kroner på den lokale bruktbutikken.

Et flott møbel som passer godt med resten av møblene her. De pleier egentlig ikke å ha møbler på bruktbutikken her i Spydeberg. Men dette sto der og "ventet på meg" for en stund siden, og da var jeg kjapp om å sikre meg det.

Har du noen stygge kroker der hvor du bor?

 

Nå skal jeg kaste meg over malingsspannet, men først vil jeg ønske deg en herlidag videre!

Klem fra Engla

Har du lyst til å følge meg på Facebook kan du gjøre det her→ Englas kreative verden ←

Følg meg gjerne på instagram her →englaskreativeverden

22 kommentarer

frodith

22.01.2014 kl.12:26

Ha-ha, om jeg har stygge kroker?? :D Hele leiligheten er så stygg atte :-D Men det skal bli fint når vi får eget hus engang.. da skal det bli pent da :-) Jeg synes kroken din var helt fin :-) Klemmer i vei <3

fruensvilje.blogg .no

22.01.2014 kl.12:40

så deilig med fyr i ovnen godt å kunne fyre når en har annledningen til det.Her var det 28+ på stua når jeg kom hjem i dag :)så her gjør sola jobben .

Nei hva gjør en med et slikt hjørne,du kunne jo sjekke ut om det finnes hyller i skifer som du kan henge over ovnen og pynte med stein :))

Engla

22.01.2014 kl.12:41

frodith: Hihi, bildene er tatt fra den fineste vinkelen jeg klarte, men det er så stygt at jeg har vurdert å kaste ut ovnen til og med :)
Godt å høre at det ikke bare er her da :)
Klemmer i vei til deg <3

Engla

22.01.2014 kl.12:42

fruensvilje: Ja nå er det jammen godt og varmt her og sikker oppimot 28 grader her også :) Deilig det :)
Takk for tipset kjære deg :)

Klem fra Engla

Fru Stussli

22.01.2014 kl.12:57

Jeg synes kroken din var helt grei :-) Men slike ting man misliker setter seg gjerne litt på hjernen og da synes man det er stygt uansett om andre sier pene ting om det. Jeg ville ikke drømme om å gi flinke deg interiørråd 😂Dette kan du mye bedre selv!!

Her i Stusslivegen har vi endel rom som ikke er pusset opp, men se plager meg ikke så mye. Lukker døra og tenker det der må jeg ta tak i..... En annen gang 😎

Ha en fin ettermiddag fineste Engla

Klem klem

frodith

22.01.2014 kl.14:10

Forresten jeg hekler så svetten spruter, for å få ferdig hetta :-D Det var i kveld den måtte leveres? Eller i morgen? :-)

Engla

22.01.2014 kl.14:22

Fru Stussli: Bildene lyver nok litt ser jeg, for jeg har kuttet på de rette stedene :)
Jeg har også rom som ikke er pusset opp, det vil si mitt rom startet jeg på...men forsatte aldri. Der er jeg når det er mørkt og ellers er døren igjen. Denne kroken derimot er rett fremfor meg hver gang jeg sitter i sofaen :)

Ha en forsatt fin dag du også fineste Bente <3
Klem til deg fra meg

Engla

22.01.2014 kl.14:23

frodith: Du kan bare slappe av litt vennen, for det er ikke før den 24 kl 21.00 :)
Kos deg med heklingen din du :)

morsinunge

22.01.2014 kl.14:59

her har jeg ingen tips, vi har selv en vegg ved peisen vi ikke har gjort noe med, så er i samme dilemma kan man si ;)

cuskima

22.01.2014 kl.15:00

smaken er som baken. Resten av leiligheten din må være smashing for eg syns sånne ovner er så kule :D:D

frustrertfrueihouston

22.01.2014 kl.15:05

Jeg synes ikke kroken din var så stygg jeg. Liker sånne svarte ovner, men en eller annen form for stein bak ville sikkert blitt fint.. har nok flere slike kroker selv også, men de er glemt i det jeg har passert :-)

frodith

22.01.2014 kl.15:19

Du trenger altså bildet på fredag kl 21 :-)? Jeg er nesten ferdig skjønner du men fint med bilde i dagslys også så man får se den EKTE fargen :-)

Engla

22.01.2014 kl.16:44

morsinunge: fikk tips på Facebook om å male muren i en annen farge :) Kanskje det kan være noe for oss begge :)

Engla

22.01.2014 kl.16:45

cuskima: så koselig at du synes det :) Jeg ønsker bare at den skal skli litt mere inn her :)

Engla

22.01.2014 kl.16:46

frustrertfrueihouston: Sitter med hodet mot denne kroken når jeg sitter i sofaen jeg, så jeg ser den stadig vekk :) Men, men jeg klager ikke. Skulle bare ønske at ovnen alle litt mere inn i resten her :)

Engla

22.01.2014 kl.16:48

frodith: fredag kl 21 stemmer :) Men selvfølgelig gjerne før, for da har jeg litt bedre tid på meg :) Skal legge det ut på lørdag tenkte jeg :)

cuskima

22.01.2014 kl.16:50

ja du vet eg har ikkje sett resten,men er det ikkje peisen/ovnen og TV som er alle interiør intresserte store issue? Man kan likssom endre det meste,men ikkje de to tingene. Dvs man KAN endre peisen -TV not so much, hvertfall ikkje om man er filmbuff eller har en mann :)

Greta

22.01.2014 kl.17:12

Det er ikkje ein stygg plass i leiligheten dinb. Er ikkje alltied ein er heilt fornøgd med alt. Men stygg plass, nei det kan eg ikkje sei at eg ahr det noen plass.

Kristel

22.01.2014 kl.18:05

Kunne godt ha tenkt meg en ovn som man kan fyre med ved i. Ingenting er som å sitte foran en varm ovn når det er kaldt ute :)

Livsrom

22.01.2014 kl.19:49

Hehe, har ikke alle en krok? Men jeg kan ikke helt forstå hva som er så ille. Jeg forstår at fyr i ovnen gir et løft. Og joda, jeg har prøvd å ta noen bilder, og det er slett ikke alt jeg har lyst å formidle som kommer frem.......

Jeg vet ikke om jeg har tips til deg....men det finnes masse fin stein og fine fliser som liver opp en kjedelig mur...:)

Jeg tror nok du kommer opp med en ide:D

Ha en fin kveld videre:)

Klem<3

Lisbeth Pedersen

22.01.2014 kl.21:29

Haha stygge kroker? har nok av kroker, men stygge hmm heller litt rotete.

Så herlig å få i gang ovnen da. Vi er avhengig av peisen vår om vinteren. Har ikke akkurat så mange forslag å komme med her, alt er jo avhengig av hensyn til varmen og må godkjennes.

Vi har klebersteinpeis: Her er det lagt en svart stor svart skiferstein under som peisen står på, veggen bak er en murvegg malt med murmaling, murveggen ble først "slemmet" sånn klumpete effekt.

Men jeg tviler ikke å at flinke Engla kommer på en superflott løsning :)

Apple.Eeek Handmade with Love

23.01.2014 kl.07:59

Mange stygge kroker hjemme hos meg :-) Mye som sikkert kan bli fint rundt den ovnen, og tror det hadde blitt fint med en helt glatt hvit mur. :-)

Skriv en ny kommentar

Engla

Engla

44, Spydeberg

Mitt navn er Engla. Jeg har tre herlige barn som betyr uendelig mye for meg. En datter på 25, en sønn på 21 og lykkeliten, min lille attpåklatt som er født i september 2011. Mine store interesser er interiør, oppussing, gjenbruk og redesign. Jeg er en kreativ sjel som elsker å skape nye ting. Jeg vil i hovedsak blogge om oppussing av gamle møbler og mine "gjør det selv prosjekter". Men familielivet og hverdagen vil også prege bloggen. Håper du vil finne inspirasjon her i min kreative verden. Kontakt meg gjerne på kreative@engla.no

Follow on Bloglovin Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv